مقاله تعیین روابط عملکرد دانه و سایر صفات مرتبط با عملکرد دانه در ژنوتیپهای جو از طریق آمار چند متغیره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین روابط عملکرد دانه و سایر صفات مرتبط با عملکرد دانه در ژنوتیپهای جو از طریق آمار چند متغیره دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین روابط عملکرد دانه و سایر صفات مرتبط با عملکرد دانه در ژنوتیپهای جو از طریق آمار چند متغیره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین روابط عملکرد دانه و سایر صفات مرتبط با عملکرد دانه در ژنوتیپهای جو از طریق آمار چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین روابط عملکرد دانه و سایر صفات مرتبط با عملکرد دانه در ژنوتیپهای جو از طریق آمار چند متغیره :
تعداد صفحات :۲۲
به منظور ارزیابی برخی صفات ژنوتیپهای جو، تعداد ۲۰ ژنوتیپ جو در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خرمآباد مورد ارزیابی قرار گرفت. عملکرد دانه و برخی صفات زراعی دیگر اندازهگیری شدند. اختلاف بین ژنوتیپهای مورد مقایسه از نظر صفات ارتفاع بوته، عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه و وزن هکتولیتر معنیدار بود. ژنوتیپهای شماره ۱ و ۱۵ دارای بالاترین عملکرد دانه بودند. ضرایب همبستگی ساده صفات نشان داد که عملکرد دانه با عملکرد بیولوژیک، عملکرد کاه و وزن سنبله همبستگی مثبت و معنیداری دارد. بیشترین میزان همبستگی عملکرد دانه با عملکرد بیولوژیک (**۹۰/0r=) مشاهده شد. بر اساس نتایج رگرسیون گام به گام، عملکرد بیولوژیک، وزن سنبله، طول برگ پرچم، سطح برگ پرچم، طول ریشک و طول سنبله به عنوان صفت مؤثر بر عملکرد دانه گزینش شدند. بنابراین این صفات را میتوان به عنوان مهمترین خصوصیات گیاه در افزایش عملکرد دانه محسوب نمود و با تکیه بر آنها میتوان گزینش مناسبی در جهت بهبود عملکرد دانه جو انجام داد. بین صفات انتخابی صفت عملکرد بیولوژیک و وزن سنبله به ترتیب بیشترین اثر مستقیم را بر عملکرد دانه داشتند. با توجه به نتایج به دست آمده میتوان اظهار داشت که ژنوتیپهای شماره ۱ و ۱۵ دارای بالاترین عملکرد دانه بودند، همچنین صفاتی چون وزن سنبله، طول برگ پرچم، سطح برگ پرچم، طول ریشک و طول سنبله به دلیل همبستگی بیشتر با عملکرد دانه نقش مؤثری در افزایش عملکرد دانه داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.