مقاله تأثیر سویههای مختلف قارچهای میکوریزا روی ویژگیهای ریشه و غلظت فسفر، پتاسیم، روی و آهن یونجه (Medicagi sativa L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سویههای مختلف قارچهای میکوریزا روی ویژگیهای ریشه و غلظت فسفر، پتاسیم، روی و آهن یونجه (Medicagi sativa L.) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سویههای مختلف قارچهای میکوریزا روی ویژگیهای ریشه و غلظت فسفر، پتاسیم، روی و آهن یونجه (Medicagi sativa L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سویههای مختلف قارچهای میکوریزا روی ویژگیهای ریشه و غلظت فسفر، پتاسیم، روی و آهن یونجه (Medicagi sativa L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سویههای مختلف قارچهای میکوریزا روی ویژگیهای ریشه و غلظت فسفر، پتاسیم، روی و آهن یونجه (Medicagi sativa L.) :
تعداد صفحات :۲۱
قارچهای میکوریزایی یکی از مهمترین میکروارگانیسمهای محیط ریشه محسوب میشوند که از طریق ایجاد همزیستی با ریشه گیاهان نقش کلیدی را در پایداری ریزوسفر در زیست بومهای زراعی بازی میکنند. اثرات این قارچها از طریق ایجاد تغییرات روی برخی از خصوصیات ریشه و جذب عناصر غذایی در گیاهان میزبان اعمال میشود. در این آزمایش چهار سویه مختلف از قارچهای میکوریزایی شامل Glomus mosseae G. etanicatum, intraradicesG. و ترکیبی از سویههای مختلف G. mosseae, Gigaspora hartigaو G. fasciculatum با چهار تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی در دو مرحله در شرایط گلخانه و خاک غیراستریل بهکار گرفته شدند. بعد از برداشت گیاهان، ریشهها با آب معمولی شستشو داده شدند. ویژگیهای ریشه مانند وزن خشک، طول، شاخص کلونیزایی، وزن خشک کل ریشههای میکوریزایی، نسبت طول ریشه به وزن خشک و غلظت فسفر، پتاسیم، روی و آهن اندازهگیری شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که سویههای مختلف کارایی متفاوتی در ایجاد کلونیزایی روی ریشههای یونجه داشتند، بهطوریکه سویه Glomus mosseae بیشترین میزان شاخص کلونیزایی را داشت. همچنین وزن خشک کل ریشههای میکوریزایی تحت تأثیر سویههای مختلف قرار گرفت. سویههای مختلف روی وزن خشک ریشه تأثیر معنیداری نداشتند و با توجه به نتایج آزمون دانکن گیاهان تیمار شده با Glomus mosseae دارای بیشترین وزن خشک ریشه بودند. سویههای مختلف در جذب عناصر غذایی با یکدیگر اختلاف نشان دادند. در این تحقیق مشخص شد که G. mosseae قابلیت جذب و انتقال فسفر، روی و پتاسیم بیشتری نسبت به سویههای دیگر دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.