مقاله بررسی اثر اسید جیبرلیک بر کیفیت گل و زمان گلدهی گل مریم Polianthes tuberosa L.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر اسید جیبرلیک بر کیفیت گل و زمان گلدهی گل مریم Polianthes tuberosa L. دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر اسید جیبرلیک بر کیفیت گل و زمان گلدهی گل مریم Polianthes tuberosa L. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسید جیبرلیک بر کیفیت گل و زمان گلدهی گل مریم Polianthes tuberosa L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسید جیبرلیک بر کیفیت گل و زمان گلدهی گل مریم Polianthes tuberosa L. :
تعداد صفحات :۱۳
گل مریم از مهمترین گلهای شاخه بریده در کشور بوده و عوامل متعددی بر کیفیت گل و زمان گلدهی آن تأثیر دارد. از جمله مهمترین این عوامل، تنظیمکنندههای رشد به ویژه هورمون اسید جیبرلیک میباشد. در این تحقیق به منظور تعیین اثر تنظیمکننده اسید جیبرلیک بر زمان گلدهی و کیفیت گل، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کاملاً تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. برای این منظور پیازهای گل مریم رقم دابل با میانگین پیرامون ۷-۶ سانتیمتر تهیه گردید و تیمار هورمونی با غلظتهای ۱۰۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۰۰ قسمت در میلیون اسید جیبرلیک همراه با شاهد به روش خیساندن پیازها قبل از کاشت و همچنین خیساندن پیازها و محلولپاشی جوانه زایشی اعمال شد. نتایج تجزیه واریانس دادهها نشان داد که در کلیه صفات، بین استفاده از هورمون به صورت غوطهوری قبل از کاشت با غوطهوری همراه با هورمون پاشی تفاوت معنیداری وجود نداشت، در صورتی که بین غلظتهای مختلف هورمون از نظر اغلب صفات اثر معنیداری مشاهده شد. مقایسه میانگین تاریخهای برداشت نشان داد که در هر دو روش بیشترین تعداد گل برداشت شده پس از سه و چهار هفته از شروع گلدهی به دست میآید. در مجموع استفاده از غلظت ۳۰۰ قسمت در میلیون هورمون اسید جیبرلیک فقط به صورت غوطه ور نمودن پیاز قبل از کاشت، اثر قابل توجهی بر تعداد شاخه گل ایجاد شده نشان داد. همچنین مقایسه شاهد و تیمار هورمونی نشان داد که استفاده از این هورمون باعث جلو افتادن زمان گلدهی میگردد. لذا با توجه به این بررسی، برای تولید گل، پیازچه و همچنین تسریع گلدهی، استفاده از غلظت ۳۰۰ قسمت در میلیون هورمون اسید جیبرلیک با روش غوطهور نمودن پیاز قبل از کاشت پیشنهاد میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.