مقاله تأثیر تیمار نبضی و پیوسته محلول‎های نگهدارنده شیمیایی بر افزایش کیفیت و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus L. cv.Yellow Candy)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تیمار نبضی و پیوسته محلول‎های نگهدارنده شیمیایی بر افزایش کیفیت و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus L. cv.Yellow Candy) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تیمار نبضی و پیوسته محلول‎های نگهدارنده شیمیایی بر افزایش کیفیت و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus L. cv.Yellow Candy)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تیمار نبضی و پیوسته محلول‎های نگهدارنده شیمیایی بر افزایش کیفیت و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus L. cv.Yellow Candy)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تیمار نبضی و پیوسته محلول‎های نگهدارنده شیمیایی بر افزایش کیفیت و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus L. cv.Yellow Candy) :

تعداد صفحات :۱۷

میخک ( L. Dianthus caryophyllus) یکی از رایج­ترین گل­های بریدنی در بسیاری از کشورها بوده و دارای اهمیت زیاد اقتصادی در صنعت گل‎کاری است. به کمک برخی مواد می­توان ماندگاری گل­های بریدنی را افزایش داد. این پژوهش با هدف مطالعه اثر برخی محلول‎های شیمیایی در زمان پس از برداشت گل­های بریدنی میخک رقم Yellow Candy به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی (فاکتور A تیمارهای شیمیایی شامل شاهد، ساکاروز ۵%، ۸- هیدروکسی کوئنین با غلظت ۳۵۰ و ۵۰۰ میلی­گرم بر لیتر، سالسیلیک اسید با غلظت ۳۰۰ و ۵۰۰ میلی­گرم بر لیتر، استات ­کلسیم با غلظت ۲ و ۳ میلی­مولار بر لیتر و فاکتور B مدت زمان اعمال تیمار شامل هفت ساعت، ۱۴ ساعت، ۲۱ ساعت و پیوسته) در سه تکرار انجام گردید و صفات عمر گلجایی، وزن‎تر، جذب آب و کیفیت ظاهری بررسی شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که محلول­های شیمیایی تأثیر معنی‎داری بر صفات مورد بررسی داشتند (۱% ≥ P). اثر زمان محلول‎دهی نیز بر صفات مورد بررسی (به جز صفت جذب آب) معنی­دار بود (۱% ≥ P). هم‎چنین اثر متقابل نوع محلول و زمان محلول­دهی برای تمامی صفات معنی­دار بود (۱%≥P). نتایج مقایسه میانگین نشان داد که تیمار دو میلی‎مولار بر لیتر استات کلسیم بر صفت عمر گلجایی، تیمار ۸- هیدروکسی کوئنین سیترات با غلظت ۵۰۰ میلی‏گرم بر لیتر بر صفت وزن‎تر و کیفیت ظاهری و تیمار ۸- هیدروکسی کوئنین سیترات با غلظت ۳۵۰ میلی‎گرم بر لیتر بر صفت جذب آب بیشترین تأثیر را داشته­اند. اسید سالیسیلیک نیز اثر سودمندی در افزایش کیفیت گل شاخه بریدنی میخک نشان داد. در این آزمایش تیمار نبضی (pulsing) 7 ساعت محلول­دهی، بیشترین تأثیر را روی اغلب صفات بررسی شده داشت. به طور کلی، نقش استات­کلسیم در بهبود کیفیت گل­های بریده میخک، به دلیل به تأخیر انداختن و غیر فعال‎کردن برخی فرآیندهای تخریبی و فیزیولوژیکی توسط کلسیم است. هم‎چنین ماده ۸-HQC، به دلیل خاصیت ضد میکروبی که دارد از تجمع میکروارگانیسم­ها در آوندها جلوگیری می­کند و مانع بسته شدن آوندها می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.