مقاله بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر صفات مورفولوژیکی و اسانس گل نرگس (Narcissus tazetta L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر صفات مورفولوژیکی و اسانس گل نرگس (Narcissus tazetta L.) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر صفات مورفولوژیکی و اسانس گل نرگس (Narcissus tazetta L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر صفات مورفولوژیکی و اسانس گل نرگس (Narcissus tazetta L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر صفات مورفولوژیکی و اسانس گل نرگس (Narcissus tazetta L.) :
تعداد صفحات :۱۲
گل نرگس (Narcissus tazetta L.) نه تنها بهعنوان گل بریده و گیاه زینتی شناخته میشود، بلکه ارزش بالایی در صنعت عطر سازی دارد. در این آزمایش تأثیر چهار نوع تنظیمکننده رشد گیاهی شامل اسیدجیبرلیک (۱۰۰ پی پی ام) ، بنزیلآدنین (۵۰۰ پی پی ام)، اسید ایندول بوتیریک (۲۰۰ پی پی ام) و سایکوسل (۸۰۰ پی پی ام ) رویصفاتمورفولوژیکیو اسانس نرگس مورد بررسی قرار گرفت. تنظیمکنندههای رشد در دو مرحله مجزا روی پیازها و بخشهای هوایی در مرحله ظهور گل آذین محلول پاشی شدند. اسانس گلهای تازه باز شده نرگس با استفاده از روش استخراج حلال بهدست آمد. نتایج نشان داد که تیمارهای اسیدجیبرلیک و بنزیلآدنین سبب افزایش معنیدار طول ساقه گل دهنده، قطر گل، تعداد گل در گل آذین و سبب تسریع در گلدهی گردیدند. اسید ایندول بوتیریک نیز طول ساقه گل دهنده را افزایش داد، اما سایکوسل سبب کاهش معنیدار طول ساقه گل دهنده شدند. تیمارهای بنزیلآدنین و اسید ایندول بوتیریک سبب افزایش معنیدار مقدار اسانس شدند. سایکوسل تأثیری در میزان اسانس نداشت، اما جیبرلین سبب کاهش معنیدار مقدار اسانس گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.