مقاله اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی :

تعداد صفحات :۱۳

توت­فرنگی میوه مورد پسند مشتری در سراسر دنیاست­ و عوامل مختلفی سبب از بین رفتن زود هنگام­ و کاهش عمر انباری آن می­گردد. در این پژوهش اثر غلظت­های ۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میکرولیتر بر لیتر اسانس­ آویشن­ باغی و­ کوهی و نیز محلول کلریدکلسیم بر برخی خصوصیات پس از برداشت میوه توت­فرنگی بررسی شد. صفات مورد ارزیابی شامل میزان مواد جامد محلول، آسکوربیک­اسید، آنتوسیانین، قندهای­محلول و فعالیت آنزیم پلی­فنول­­اکسیداز و آنزیم گلوتاتیون­ردوکتاز مورد بررسی قرار گرفت. غلظت ۳۰۰ میکرولیتر بر لیتر آویشن باغی نسبت به سایر تیمارهای آزمایش، برمیزان مواد جامد محلول، آسکوربیک­اسید، میزان آنتوسیانین و مقدار قندهای ­محلول اثرات معنی­داری در سطح ۵% داشته و غلظت ۲۰۰ میکرولیتر بر لیتر آویشن ­کوهی نسبت به سایر تیمارها میزان فعالیت آنزیم پلی­­فنول­اکسیداز را کاهش داده و میزان فعالیت آنزیم گلوتاتیون­ ردوکتاز را افزایش داد و اثر معنی­داری در سطح ۵% داشت. غلظت ۳۰۰ میکرولیتر بر لیتر آویشن باغی در مقایسه با سایر غلظت­ها صفات مورد اندازه­گیری را بیشتر بهبود بخشید و ازآنجایی که اسانس­های گیاهی به­دلیل دارابودن مواد مؤثره مختلف و خاصیت ضدقارچی خود موجب کاهش فساد و افزایش عمر انباری محصول توت فرنگی می­گردد، در نتیجه می­تواند ماندگاری میوه­ها را نسبت به میوه­های شاهد افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.