مقاله تأثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (Convolvulus arvensis L.) بر جوانه‌زنی و رشد گندم(Triticum aestivum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (Convolvulus arvensis L.) بر جوانه‌زنی و رشد گندم(Triticum aestivum L) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (Convolvulus arvensis L.) بر جوانه‌زنی و رشد گندم(Triticum aestivum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (Convolvulus arvensis L.) بر جوانه‌زنی و رشد گندم(Triticum aestivum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر آللوپاتی پیچک صحرایی (Convolvulus arvensis L.) بر جوانه‌زنی و رشد گندم(Triticum aestivum L) :

تعداد صفحات :۲۵

این بررسی به منظور ارزیابی اثرات آللوپاتی عصاره‌ حاصل از اندام‌‌های مختلف در غلظت‌های متفاوت علف‌ هرز پیچک صحرایی بر جوانه‌زنی، رشد و عملکرد گندم به‏صورت آزمایش فاکتوریل در سه تکرار در سال ۱۳۸۶ اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل عصاره‌ حاصل از اندام‌های مختلف پیچک صحرایی در پنج سطح عصاره‌ عاری از علف هرز (شاهد)، عصاره‌ برگ، عصاره ساقه ، عصاره‌ ریشه و عصاره‌ کل گیاه، و غلظت‌های مختلف عصاره‌ حاصل از اندام‌های علف هرز در چهار سطح عصاره با غلظت ۱ به۵، عصاره با غلظت ۱ به۱۰، عصاره با غلظت ۱ به۱۵ و عصاره با غلظت ۱ به۲۰ بود. ارزیابی صفات در مرحله جوانه‌زنی در آزمایشگاه نشان داد که اثر فاکتورهای اصلی و متقابل آزمایش بر تمام صفات مورد بررسی معنی‌دار بود. تیمارهای عصاره منجر به کاهش جوانه‌زنی و مؤلفه‌های آن نسبت به شاهد شد. بیشترین اثر کاهشی بر مؤلفه‌های جوانه‌زنی را عصاره‌ ریشه داشت. عصاره‌ ریشه و کل اندام‌ها با غلظت ۱به۵ کاملاً از جوانه‏زنی بذور ممانعت کردند. عصاره‌ برگ نیز صفات طول ریشه‌چه، طول ساقه‌چه، وزن خشک گیاهچه، درصد جوانه‌زنی و سرعت جوانه‌زنی را به ترتیب۴۱/۹۹، ۹۸/۹۶، ۱۰۰، ۶۴/۹۸ و ۷۴/۶۲ درصد کاهش داد. در شرایط گلخانه‌ای نیز اثر معنی‌دار در غلظت‌های پایین عصاره‌ برگ و در غلظت‌های بالا عصاره‌ ریشه بیشترین تأثیر را برصفات بررسی شده نشان دادند. افزایش غلظت عصاره نیز از ۲۰/۱ تا ۵/۱ کاهش معنی‌داری را در کلیه صفات باعث شد. میزان کاهش ارتفاع بوته، طول سنبله، تعداد برگ، طول پدانکل، تعداد دانه، وزن هزار دانه و عملکرد دانه نسبت به شرایط شاهد در تیمار با غلظت‌های ۵ به۱ به‌ترتیب ۹۹/۵۶ و ۴۴/۵۰ ، ۸۶/۷۰ ، ۴/۶۲ ، ۱۷/۷۶ ، ۶۶/۹۴ و ۰۱/۹۹ درصد بود. بر اساس نتایج این تحقیق، علف هرز پیچک صحرایی می‌تواند جوانه‌زنی و رشد و عملکرد گندم را شدیداً تحت تأثیر قرار داده و منجر به کاهش جوانه‌زنی، رشد نامطلوب و تولید محصول بسیار اندک گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.