مقاله اثر کاربرد جلبک قهوهای و ورمیکمپوست بر برخی صفات گوجهفرنگی گیلاسی در سیستم هیدروپونیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کاربرد جلبک قهوهای و ورمیکمپوست بر برخی صفات گوجهفرنگی گیلاسی در سیستم هیدروپونیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کاربرد جلبک قهوهای و ورمیکمپوست بر برخی صفات گوجهفرنگی گیلاسی در سیستم هیدروپونیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد جلبک قهوهای و ورمیکمپوست بر برخی صفات گوجهفرنگی گیلاسی در سیستم هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کاربرد جلبک قهوهای و ورمیکمپوست بر برخی صفات گوجهفرنگی گیلاسی در سیستم هیدروپونیک :
تعداد صفحات :۱۲
به منظور تعیین اثر سطوح مختلف عصار جلبک قهوهای Ascophyllum nodosum و عصاره ورمیکمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد گوجهفرنگی گیلاسی، آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار در گلخانهای در مشهد در سال ۹۳-۱۳۹۲ به صورت آبکشت انجام شد. تیمارهای آزمایش جلبک قهوهای و عصاره ورمی کمپوست در غلظتهای ۰، ۲، ۴ و ۶ در هزار بود. ابتدا بذور گوجه فرنگی گیلاسی در غلظتهای مذکور از هر تیمار خیسانده شده و در سینی کشت قرار گرفتند، نشای تولید شده گوجهفرنگی چهار یا پنج برگی به بستر کشت ۱:۱ پیت ماس و پرلیت منتقل شدند.. شاخصهای رشدی شامل تعداد برگ و ارتفاع گیاه، قطر ساقه، وزن تر و خشک ساقه و صفات کیفی شامل ویتامین ث و اسیدیته میوه در انتهای آزمایش مورد ارزیابی قرار گرفتند. با کاربرد این دو کود بیولوژیک ویژگیهای گیاه به طور محسوسسی بهبود یافت. افزایش غلظت در هر دو نوع کود بیولوژیک سبب بهبود ویژگیهای کمی و کیفی در گوجهفرنگی گیلاسی گردید.. در مجموع کاربرد این دو نوع کود در غلظت ۶ در هزار برای افزایش کیفیت و کمیت گوجهفرنگی گیلاسی را میتوان توصیه نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.