مقاله بررسی اثر درجه حرارت بر خصوصیات جوانه زنی بذر کندل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر درجه حرارت بر خصوصیات جوانه زنی بذر کندل دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر درجه حرارت بر خصوصیات جوانه زنی بذر کندل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر درجه حرارت بر خصوصیات جوانه زنی بذر کندل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر درجه حرارت بر خصوصیات جوانه زنی بذر کندل :

تعداد صفحات :۱۳

گیاه کندل با نام علمی (Dorema ammoniacum D. Don) از تیره چتریان (Apiaceae) یک گونه صنعتی، دارویی و علوفه‌ای می‌باشد و صمغ آن در صنعت و پزشکی کاربرد دارد. طی سالیان اخیر، دو عامل بهره‌برداری غیر اصولی و تغییر کاربری رویشگاه‌های آن این گیاه را با خطر انقراض روبرو کرده است. از سوی دیگر بذرکندل به دلیل داشتن خواب جوانه‌زنی اندکی دارد. در همین خصوص، تاثیر ۷ سطح دما (۲، ۴، ۶، ۸، ۱۰، ۱۳و ۱۵ درجه سانتیگراد) بر جوانه زنی بذر کندل، در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۴ تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذر مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان داد که تاثیر درجه حرارت بر شاخص‌های جوانه‌زنی معنی‌دار می‌باشد. بیشترین مقدار شاخص‌های جوانه‌زنی (درصد و سرعت جوانه‌زنی، طول ریشه‌چه و ساقه‌چه، نسبت طول ریشه‌چه به ساقه‌چه و بنیه بذر) از دمای ۶ درجه سانتیگراد حاصل شد و کمترین آنها در دماهای ۲ و ۱۵ درجه سانتیگراد مشاهده گردید. با افزایش دما به بیشتر از ۶ درجه سانتیگراد، کلیه شاخص‌های جوانه‌زنی کاهش یافت. بر اساس نتایج رگرسیون خطی بین دما و سرعت جوانه‌زنی، دمای کاردینال کندل (حداقل، بهینه و حداکثر) به ترتیب ۵۳/۱، ۹/۵ و ۹/۱۵ درجه سانتیگراد به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.