مقاله اندازه‌گیری و مدل‌سازی آلومتری ترسیب کربن تنه‌ تجاری درختان در جنگل‌ آمیخته راش شرقی (Fagus orientalis Lipsky)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اندازه‌گیری و مدل‌سازی آلومتری ترسیب کربن تنه‌ تجاری درختان در جنگل‌ آمیخته راش شرقی (Fagus orientalis Lipsky) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه‌گیری و مدل‌سازی آلومتری ترسیب کربن تنه‌ تجاری درختان در جنگل‌ آمیخته راش شرقی (Fagus orientalis Lipsky)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه‌گیری و مدل‌سازی آلومتری ترسیب کربن تنه‌ تجاری درختان در جنگل‌ آمیخته راش شرقی (Fagus orientalis Lipsky)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه‌گیری و مدل‌سازی آلومتری ترسیب کربن تنه‌ تجاری درختان در جنگل‌ آمیخته راش شرقی (Fagus orientalis Lipsky) :

تعداد صفحات :۲۴

به استناد تبصره ماده ۱۴۸ قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران و بند ۶ این مصوبه، بهره‌برداری چوبهای تجاری از جنگل‌های شمال باید متوقف شود. با توجه به ابهامات دستگاه‌های متولی مبنی بر اینکه عدم بهره‌برداری تجاری در جنگل چگونه باید جبران شود، مطالعه حاضر با ارائه مدل آلومتریک بهینه تنه تجاری درختان جنگل به دنبال برآورد واقعی مخازن کربن جنگل‌های آمیخته راش با توجه به مهمترین خدمات اکولوژیکی آن در رابطه با تغییرات اقلیم می‌باشد. برای این امر، از تنه ۱۷۴ اصله درختان گونه‌های مختلف جنگل آمیخته راش سری ۳ گلندرود پس از قطع، یک نمونه دیسک به ضخامت ۲ سانتی‌متر برداشت شد. از دو طرف هر یک از دیسک‌ها قطعاتی با حجم ثابت تکه برداری شده و پس از توزین به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۱۰۵ درجه سانتی‌گراد در آون خشک شدند تا چگالی ویژه و ضریب کربن اندازه‌گیری شوند. نتایج حاصل نشان داد که چگالی ویژه تنه درختان گونه‌های مختلف دارای اختلاف معنی‌دار بوده ولی تغییرات ضریب کربن معنی‌دار نبود. در مدل‌سازی، تابع توانی به‌عنوان مدل پایه آلومتریک بر حسب قطر برابرسینه ۸۴ درصد از تغییرات واریانس را به خود اختصاص داد. در ادامه، نتایج نشان داد که مدل نمایی بازتبدیل بر حسب لگاریتم خطی چندگانه به‌ترتیب شامل عامل ترکیب مربع قطر برابرسینه در ارتفاع تنه و متغیر چگالی ویژه (۵۱۶- = AIC، ۰۲/۱ = CF، ۲۲/۰ = SEE، ۹۴/۰ = Adj.R2) به عنوان مدل بهینه نهایی جنگل‌های مذکور در سطح وسیع می‌تواند استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.