مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی سیر(Allium Sativum) برروی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیکهای مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی سیر(Allium Sativum) برروی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیکهای مختلف دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی سیر(Allium Sativum) برروی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیکهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی سیر(Allium Sativum) برروی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیکهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی سیر(Allium Sativum) برروی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیکهای مختلف :

تعداد صفحات :۱۳

مقاومت آنتی بیوتیکی زمینه را برای جایگزین نمودن روش های درمانی گیاهی دارای عوارض جانبی کمتر نسبت به داروهای رایج فراهم نموده است. این مطالعه نیز به منظور بررسی اثر ضد باکتریال عصاره اتانولی سیر علیه سویه های بالینی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک انجام شد .عصاره گیری سیر با استفاده از دستگاه تقطیر در خلاء( روتاری) انجام گرفت. ۱۷ نمونه استافیلوکوکوس اورئوس از نواحی حلق و بینی افراد بستری در بیمارستان امیرالمومنین زابل و افراد غیر بیمارستانی جدا شده و در نهایت MIC (حداقل غلظت بازدارندگی ) و MBC (حداقل غلظت کشندگی ) عصاره گیاه سیر به روش میکروتیتر پلیت برروی استافیلوکوکوس اورئوس بررسی شده است . نتایج نشان داد که استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده به ترتیب مقاوم به آنتی بیوتیکهای پنی سیلین(۲/۸۸%)، اریترومایسین(۴/۸۲%)، سفکستین(۴/۸۲%)، تری متوپریم(۶/۷۰%)، آمپی سیلین(۷۰%)، سفتازیدیم(۴/۲۹%)، تتراسیکلین(۵/۲۳%)، سفتریاکسون(۵/۲۳%) و آمیکاسین(۹/۵%) بودند و همچنین عصاره گیاهی سیر در غلظت۲۵/۱ میلی گرم بر میلی لیتر دارای بیشترین اثر مهاری روی رشد استافیلوکوکوس اورئوس دارد که در این میان غلظت ۵ و۱۰ میلی گرم بر میلی لیتر دارای بیشترین اثر کشندگی می‌باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.