مقاله تعیین کیفیت و کمیت دانه گرده در برخی از ژنوتیپهای ذغال اخته (Cornus mas L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین کیفیت و کمیت دانه گرده در برخی از ژنوتیپهای ذغال اخته (Cornus mas L) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین کیفیت و کمیت دانه گرده در برخی از ژنوتیپهای ذغال اخته (Cornus mas L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین کیفیت و کمیت دانه گرده در برخی از ژنوتیپهای ذغال اخته (Cornus mas L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین کیفیت و کمیت دانه گرده در برخی از ژنوتیپهای ذغال اخته (Cornus mas L) :
تعداد صفحات :۲۲
دانههایگرده ۱۰ ژنوتیب ذغالاخته (cornus mas L.) از منطقه ارسباران آذربایجان شرقی در ایران برای تعیین قوه نامیه، میزان جوانهزنی، سطح تولید دانهگرده و همشکلی مورفولوژیکی مورد آزمایش قرار گرفتند. قوه نامیه دانههای گرده از طریق آزمونهای تری فنیل تترازولیوم کلراید (TTC) و یدید پتاسیم یدین (IKI) تعیین میگردد. آزمون-های جوانهزنی دانهگرده با استفاده از روش قطرههای آویزان (Hanging Drop) در محلولهای ساکارز ۰، ۵، ۱۰، ۱۵ و۲۰% و اسید بوریک ۰۳/۰، ۰۵/۰، ۱/۰ و ۲/۰% انجام شد. تولید دانهگرده و همشکلی مورفولوژیکی نیز بوسیله روش هموسایتومتریک (Haemacytometric) تعیین گردید. نتایج نشان داد که در آزمون TTC بالاترین درصد دانههای گرده زنده در ژنوتیپ C10 (3/64%) و پایینترین آن درC9 (2/52 %) بود. همچنین در آزمون IKI بالاترین دانه گرده زنده در ژنوتیپ C5 ( 2/87 % ) و پایینترین آن در ژنوتیپ C8 ( 2/74% ) بود. بالاترین میزان جوانهزنی دانه گرده در محلولهای ساکارز ۱۵ و ۲۰% و اسید بوریک ۰۳/۰% بود. حداکثر سطح تولید دانه گرده نرمال از ژنوتیپ C3 بدست آمد. سطح همشکلی مورفولوژیکی دانههایگرده در رنجی از ۵/۹۰ تا ۷/۹۶% بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.