مقاله تولید ترکیبات فنلی درکشت ریشههای مویین گیاه تربچه (Raphanus sativus L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید ترکیبات فنلی درکشت ریشههای مویین گیاه تربچه (Raphanus sativus L.) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید ترکیبات فنلی درکشت ریشههای مویین گیاه تربچه (Raphanus sativus L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید ترکیبات فنلی درکشت ریشههای مویین گیاه تربچه (Raphanus sativus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید ترکیبات فنلی درکشت ریشههای مویین گیاه تربچه (Raphanus sativus L.) :
تعداد صفحات :۱۶
اگروباکتریوم رایزوژنز سبب ایجاد بیماری ریشه مویین در گیاهان میشود. ریشههای مویین تولید شده توسط آلودگی با این باکتری، با نرخ بالای رشد و ثبات ژنتیکی مشخص میشوند. ایجاد ریشه مویین ممکن است سبب تغییراتی در تولید ترکیبات ثانویه گیاه شود. ترکیبات فنلی (فلاونوئیدها، تانن ها و آنتوسیانین ها) از جمله متابولیتهای هستند که جزء آنتی اکسیدان های طبیعی به شمار آمده و در گیاه تربچه به مقدار فراوان حضور دارند. در این مطالعه جهت ایجاد ریشههای مویین، تراریختی ریزنمونه های برگی گیاه تربچه با استفاده از دو سویه اگروباکتریوم رایزوژنز (A4 و GUS+) انجام شد. ریشههای مویین ایجاد شده با استفاده از آزمون PCR مورد تایید قرار گرفتند. همچنین میزان ترکیبات فنلی در ریشههای مویین مورد سنجش قرار گرفت. صحت تکثیر قطعات ۷۸۰ جفت بازی برای ژن rolB و ۳۲۰ جفت بازی برای ژن GUS در ریشهها بیانگر تراریخت بودن آنها بود. نتایج مقایسه میانگینها نشان داد که میزان ترکیبات فنلی در ریشههای مویین به طور معنی داری نسبت به ریشههای عادی افزایش یافت. به نظر میرسد افزایش ترکیبات فنلی در ریشههای مویین نتیجه ورود T-DNA اگروباکتریوم رایزوژنز و برانگیختن پاسخ دفاعی گیاه باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.