مقاله بررسی اسانس سه گونه مرزه (S. spicigera S. rechingeri S. macrantha) علیه باکتری های عامل عفونت بیمارستانی و قارچ کاندیدا آلبیکنس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اسانس سه گونه مرزه (S. spicigera S. rechingeri S. macrantha) علیه باکتری های عامل عفونت بیمارستانی و قارچ کاندیدا آلبیکنس دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اسانس سه گونه مرزه (S. spicigera S. rechingeri S. macrantha) علیه باکتری های عامل عفونت بیمارستانی و قارچ کاندیدا آلبیکنس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اسانس سه گونه مرزه (S. spicigera S. rechingeri S. macrantha) علیه باکتری های عامل عفونت بیمارستانی و قارچ کاندیدا آلبیکنس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اسانس سه گونه مرزه (S. spicigera S. rechingeri S. macrantha) علیه باکتری های عامل عفونت بیمارستانی و قارچ کاندیدا آلبیکنس :

تعداد صفحات :۲۲

به منظور بررسی اسانس سه گونه مرزه (S. spicigera ,S. rechingeri ,S. macrantha) علیه باکتری های عامل عفونت بیمارستانی و قارچ کاندیدا آلبیکنس، ابتدا از هر سه گونه مرزه فوق دو اکسشن از باغ گیاه شناسی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در سال ۱۳۹۱جمع آوری شده و سپس اسانس این گیاهان به روش تقطیر با آب جداسازی گردید.آنالیز ترکیبات تشکیل دهنده اسانس‌ها توسط دستگاه GC/MS صورت گرفت که نتایج نشان می دهد از اسانس Satureja macrantha و Satureja spicigera 16 ترکیب و از اسانس rechingeri Satureja 15 ترکیب شناسایی شدند. ترکیبات غالب در این اسانس ها Thymol، Carvacrol، p-cymene و Gamma-terpinene بود.در این آزمایش، رقت اسانس در ۳ سطح شامل یک‌پنجم، یک‌بیست‌وپنجم و یک‌پنجاهم بود و مقایسه آنها با آنتی‌بیوتیک‌های سفتی‌زوکسیم و سیپروفلوکسازین و میکروارگانیسم های مورد بررسی نیز در ۵ سطح شامل Bacillus subtilis، Staphylococcus aureus، Escherichia coli،Pseudomonas aeroginosa و Candida albicans انجام گرفت.اثرات ضد میکروبی اسانس های حاصل با استفاده از روش انتشار در آگار در مقابل ۵ گونه فوق سنجیده شد. حداقل غلظت بازدارنده (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) اسانس ها با روش میکرودیلوشن اندازه گیری شد. Pseudomonas aeruginosa مقاوم ترین باکتری به این ۳ اسانس بود و مخمر Candida albicans نسبت به اسانسها حساستر از باکتری ها بود. اسانس Satureja macrantha بیشترین اثر ضدمیکروبی و اسانس Satureja spicigera کمترین اثر ضدمیکروبی را از خود نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.