مقاله بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (Prunus persica (L.) Batch.) مایهزنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (Prunus persica (L.) Batch.) مایهزنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (Prunus persica (L.) Batch.) مایهزنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (Prunus persica (L.) Batch.) مایهزنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (Prunus persica (L.) Batch.) مایهزنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica) :
تعداد صفحات :۱۷
اغلب قارچهای همزیست از طریق افزایش توان جذب آب و مواد غذایی به رشد بهتر و بیشتر گیاه میزبان کمک میکنند که در اینمیان قارچ پیریفورموسپرا (Piriformospora indica) دارای قابلیت ویژهای است. جهت بررسی تأثیر این قارچ بر خصوصیات کیفی میوه هلو، طرحی در قالب بلوک کامل تصادفی با تیمار گیاهان مایهزنی شده به قارچ پیریفورموسپرا و شاهد با ۱۰ تکرار در یکی از باغات شهرستان علی آباد واقع در استان گلستان انجام شد. پس از برداشت، میوهها جهت مطالعه تغییرات کیفی و تعیین خصوصیات فیتوشیمیایی از جمله مواد جامد کل، pH، اسیدمالیک قندکل، گلوکز، ساکارز، ترکیبات فنل و فلاونوئیدها، به آزمایشگاه علوم باغبانی دانشگاه کشاورزی و منابعطبیعی گرگان انتقال یافتند. نتایج نشان داد که برخی شاخصهای کیفی میوهها در تیمار بهطور معنیدار تغییر یافتند. میزان قند کل در میوه درختان آلوده به نسبت شاهد افزایش معنیداری یافت. این امر در مورد ساکارز و گلوکز نیز صادق بود. میزان فنل کل میوه در زمان رسیدن به صورت معنیدار و میزان فلاونوئیدها در مقایسه با شاهد روند افزایشی ولی فاقد معنی نشان دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.