مقاله اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگیهای ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگیهای ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگیهای ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگیهای ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگیهای ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.) :
تعداد صفحات :۱۸
بهمنظور بررسی تأثیر برهمکنش میکوریزا و هیومیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیک، درصد پروتئین دانه و جذب عناصر غذایی لوبیاقرمز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. فاکتورهای تحقیق شامل قارچ میکوریزا در سه سطح عدم مصرف (شاهد)، استفاده از سویه Glomus intraradice و استفاده از سویه Glomus mossea و همچنین محلولپاشی هیومیک اسید در سه سطح صفر (شاهد)، ۱۵ و ۳۰ میلیگرم در لیتر بود. آزمایش بهصورت گلدانی اما در شرایط طبیعی و کنترل نشده اجرا شد. صفات اندازهگیری شده ارتفاع بوته، طول ریشه، وزن خشک بوته، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف، وزن صد دانه، درصد پروتئین دانه و درصد نیتروژن و فسفر برگ بود. کاربرد میکوریزا و هیومیک اسید موجب افزایش صفات اندازهگیری شده به جز تعداد دانه در غلاف و وزن صد دانه شد. در صفات مورد بررسی بین دو سویه اعمال شده اختلاف معنیدار مشاهده نگردید و بین سطوح ۱۵ و ۳۰ میلیگرم در لیتر هیومیک اسید نیز تفاوت معنیدار دیده نشد. به طور کلی محلولپاشی ۱۵ میلیگرم در لیتر هیومیک اسید در حضور Glomus mossea تأثیر بیشتری نسبت به سایر تیمارها داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.