مقاله مقایسه صفات ریخت شناختی و فیتوشیمیایی محصولات بهاره و تابستانه سه ژنوتیپ انجیر در استان گلستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه صفات ریخت شناختی و فیتوشیمیایی محصولات بهاره و تابستانه سه ژنوتیپ انجیر در استان گلستان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه صفات ریخت شناختی و فیتوشیمیایی محصولات بهاره و تابستانه سه ژنوتیپ انجیر در استان گلستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه صفات ریخت شناختی و فیتوشیمیایی محصولات بهاره و تابستانه سه ژنوتیپ انجیر در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه صفات ریخت شناختی و فیتوشیمیایی محصولات بهاره و تابستانه سه ژنوتیپ انجیر در استان گلستان :
تعداد صفحات :۱۸
این تحقیق به منظور بررسی تفاوتهای محصولات بهاره و تابستانه در سه ژنوتیپ انجیر گلبهار، کمالآباد و رضوان ۴۱ در استان گلستان انجام شد. نمونهها از دو نوع محصول مختلف از درختان سالم برداشت و صفات ریخت شناختی و فیتوشیمیایی در آنها بر اساس دسکریپتور مخصوص انجیر و روشهای استاندارد اندازهگیری گردید. تجزیهی واریانس نشان داد که ژنوتیپ و نوع میوه دارای اثرات متقابل معنیدار بر طول، قطر و شکل میوه، طول دم و گردن و طول بخش گوشتی میوه بودند، اما اثر آنها بر قطر روزن معنیدار نبود. نتایج نشان داد که میوههای تابستانه از میوههای بهاره کوچکتر بودند و طول و قطر آنها و هم چنین طول دم و گردن و طول بخش گوشتی میوه در اکثر ارقام کمتر بود. فارغ از نوع ژنوتیپ، قطر روزن در میوههای بهاره بیشتر از میوههای تابستانه بود. تجزیهی واریانس هم چنین نشان داد که ژنوتیپ و نوع میوه دارای اثرات متقابل معنیدار بر مقادیر فلاونوئید و آنتوسیانین میوه بودند، اما این اثر بر مواد جامد محلول، اسیدیتهی قابل تیتراسیون و مقدار فنول معنیدار نبود. میوههای تابستانه مقادیر بیشتری از مواد جامد محلول و اسیدیته اما مقدار کمتری فنول داشند. ژنوتیپ کمالآباد دارای مواد جامد محلول و اسیدیته بیشتری از سایر ژنوتیپها بود. در ژنوتیپ گلبهار، میوههای بهاره آنتوسیانین کمتری داشتند، اما در سایر ژنوتیپها آنتوسیانین بیشتری نسبت به میوههای تابستانه داشتند. در مقابل، در تمام ژنوتیپهای مورد مطالعه، میوههای بهاره فلاونوئید بیشتری داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.