مقاله تأثیر تنش شوری بر قابلیت جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه دو گونه گیاه علوفهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تنش شوری بر قابلیت جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه دو گونه گیاه علوفهای دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تنش شوری بر قابلیت جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه دو گونه گیاه علوفهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تنش شوری بر قابلیت جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه دو گونه گیاه علوفهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تنش شوری بر قابلیت جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه دو گونه گیاه علوفهای :
تعداد صفحات :۲۱
شوری خاک و آب، رشد و عملکرد محصولات کشاورزی را کاهش میدهد و با توجه به روند افزایشی اراضی شور و کاهش اراضی زراعی مطلوب، استفاده از گونههای گیاهی مقاوم به شوری اهمیت زیادی دارد. به منظور بررسی تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای جوانهزنی دو گونه گیاه علوفهای خلر و گاودانه این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار طی سال ۱۳۹۲ در دانشگاه مراغه انجام شد. فاکتور اول تیمار تنش شوری (کلرید سدیم) شامل سطوح صفر (شاهد)، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلیمولار و فاکتور دوم شامل دو گونه گیاه علوفهای خلر و گاودانه بود. نتایج حاصل حاکی از کاهش طول ساقهچه، طول ریشهچه، طول گیاهچه، وزن تر و خشک گیاهچه، سرعت جوانهزنی و شاخص بنیه بذر گیاهان با افزایش غلظتهای شوری بود، به طوری که صفات فوق در تنش شوری با ۱۵۰ میلیمولار بهترتیب ۸/۸۲، ۵/۹۲، ۶/۸۸، ۸/۸۴، ۳/۷۱، ۷۰ و ۸/۸۹ درصد کاهش یافتند. در گیاهان مورد مطالعه روند کاهش متفاوت بود به طوری که صفات فوق، در گیاه گاودانه تحت تنش شوری با شدت کمتری کاهش یافت و بهطورکلی نتایج نشان داد که در مرحله گیاهچهای، گاودانه نسبت به خلر تحمل بالاتری به تنش شوری داد. با توجه به نتایج این آزمایش، گیاه گاودانه جهت کشت در مناطقی که با تنش شوری مواجه هستند مناسبتر از خلر میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.