مقاله تأثیر باکتریهای افزاینده رشد بر مؤلفههای جوانهزنی بذر گندم (رقم مروارید) تحت آلودگی به نیترات مس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر باکتریهای افزاینده رشد بر مؤلفههای جوانهزنی بذر گندم (رقم مروارید) تحت آلودگی به نیترات مس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر باکتریهای افزاینده رشد بر مؤلفههای جوانهزنی بذر گندم (رقم مروارید) تحت آلودگی به نیترات مس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر باکتریهای افزاینده رشد بر مؤلفههای جوانهزنی بذر گندم (رقم مروارید) تحت آلودگی به نیترات مس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر باکتریهای افزاینده رشد بر مؤلفههای جوانهزنی بذر گندم (رقم مروارید) تحت آلودگی به نیترات مس :
تعداد صفحات :۱۶
تجمع فلزات سنگین با ایجاد سمیت در خاکهای کشاورزی تهدیدی برای تولید گیاهان زراعی است. مطالعات زیادی نشان دادهاند کاربرد میکروارگانیسمهایی نظیر باکتریهای محرک رشد گیاه میتواند بهطور معنیداری این سمیت را کاهش دهد. بنابراین به منظور بررسی اثر این باکتریها بر مؤلفههای جوانهزنی گندم رقممروارید تحت آلودگی به نیترات مس، آزمایشی بهصورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در سطوح مختلف نیترات مس (صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلیگرم بر لیتر) و کاربرد و عدم کاربرد باکتریهای Azotobacter spp. و Azospirillum spp. با چهار تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از تجزیه واریانس تیمارها نشان داد که تلقیح باکتری بر صفات طول ریشهچه، ضریب آلومتری و طول گیاهچه و آلودگی به نیترات مس، بر سرعت و درصد جوانهزنی، شاخص بنیه بذر، ضریب آلومتری، طول ریشهچه، ساقهچه و گیاهچه اثر معنیداری داشت. اثر متقابل تیمار باکتری و آلودگی تنها در صفات طول ریشهچه و ضریب آلومتری در سطح یک درصد معنیداری بود. با افزایش غلظت نیترات مس، سرعت و درصد جوانهزنی، شاخص بنیه بذر، طول ساقچه و گیاهچه بهترتیب نسبت به شاهد ۴۱، ۱۷، ۷۰، ۳۳ و ۶۳ درصد کاهش نشان داد. بیشترین میزان طول ریشهچه و ضریب آلومتری مربوط به تیمار کاربرد باکتری و سطح صفر نیترات مس بود و با افزایش آلودگی صفات مذکور کاهش یافتند. در مجموع بهنظر میرسد باکتریهای افزاینده رشد مورد مطالعه نسبت به سطح ۵۰ و بالاتر نیترات مس حساس میباشند و محلول مس بهطور معنیداری باعث بازدارندگی جوانهزنی در مقایسه با شاهد شده و سمیت آن با افزایش غلظت زیاد میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.