مقاله بررسی تاثیر پیش تیمار بذر توسط سالسیلیک اسید بر جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه ریحان در شرایط تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر پیش تیمار بذر توسط سالسیلیک اسید بر جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه ریحان در شرایط تنش شوری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پیش تیمار بذر توسط سالسیلیک اسید بر جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه ریحان در شرایط تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پیش تیمار بذر توسط سالسیلیک اسید بر جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه ریحان در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پیش تیمار بذر توسط سالسیلیک اسید بر جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه ریحان در شرایط تنش شوری :
تعداد صفحات :۱۸
بهمنظورمطالعه اثر پیش تیمار بذر گیاه ریحان توسط سالیسیلیک اسید بر جوانهزنی و خصوصیات رشدی گیاهچه آن در شرایط تنش شوری، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکراردر سال ۱۳۹۳ در آزمایشگاه علوم باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام گرفت. تیمارهای آزمایش شامل اسیدسالیسیلیک در۴ سطح (۰، ۰/۵، ۱، ۱/۵ میلیمولار) و شوری در ۵ سطح (۰، ۲/۰-، ۴/۰-، ۶/۰-، ۸/۰- مگاپاسکال) بود. نتایج تجزیه واریانس دادهها نشان داد که اثر شوری، سالیسیلیک اسید و اثر متقابل آنها بر صفاتی از قبیل درصد بذور جوانه زده، میانگین طول ساقه چه، میانگین طول ریشه چه، وزن خشک ساقه چه، کارایی استفاده از ذخایر بذر و همچنین کسر ذخایر مصرف شده بذر در سطح یک درصد معنیدار بود. نتایج مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که با افزایش میزان شوری در سطوح مختلف اسید سالیسیلیک، درصد جوانهزنی بذور کاهش یافت. با افزایش غلظت سالیسیلیک اسید جوانهزنی بذور در هر سطحی از شوری افزایش یافت و این نشان میدهد که سالیسیلیک اسید میتواند اثرات ناشی از تنش شوری را بر جوانهزنی بذور گیاه دارویی ریحان تعدیل نماید. بیشترین میزان وزن خشک باقیمانده لپهها مربوط به بالاترین میزان سطح شوری بود و با کاهش میزان سطح شوری از میزان وزن خشک باقیمانده لپه ها کاسته شد که نشان دهنده اثر منفی شوری بر استفاده از ذخایر بذر بود.سطوح بالاتر سالیسیلیک اسید سبب بیشتر شدن میزان استفاده از ذخایر و کاهش وزن لپه باقیمانده شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که با افزایش سطح شوری میزان جوانه زنی و مولفه های مرتبط با آن در گیاه ریحان نقصان یافت و این در حالی است که کاربرد پیش تیمار اسید سالیسیلیک سبب کاهش اثرات منفی ناشی از شوری شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.