مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاهان دارویی بیلهر، چویر و زیره ایرانی ( Dorema aucheri ، Ferulago angolata و Bunium persicum) در استان کرمان (ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاهان دارویی بیلهر، چویر و زیره ایرانی ( Dorema aucheri ، Ferulago angolata و Bunium persicum) در استان کرمان (ایران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاهان دارویی بیلهر، چویر و زیره ایرانی ( Dorema aucheri ، Ferulago angolata و Bunium persicum) در استان کرمان (ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاهان دارویی بیلهر، چویر و زیره ایرانی ( Dorema aucheri ، Ferulago angolata و Bunium persicum) در استان کرمان (ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاهان دارویی بیلهر، چویر و زیره ایرانی ( Dorema aucheri ، Ferulago angolata و Bunium persicum) در استان کرمان (ایران) :

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق سه گونه بیلهر، چویر و زیره ایرانی (Ferulago angulata, Bunium persicum, Dorema aucheri) در تابستان ۱۳۹۱ از ارتفاعات شهرستان بردسیر استان کرمان، در مرحله میوه‌دهی جمع‌آوری و در سایه خشک شد. از دو گیاهFerulago angulata و Bunium persicumبا روش تقطیر با آب (طرح کلونجر) اسانس‌گیری و از گیاه Dorema aucheri با استفاده از هگزان عصاره‌گیری شد. ترکیب‌های شیمیایی گیاهان توسط روش کروماتوگرافی گازی متصل به شناساگر طیف نگار جرمی (GC-MS) شناسایی شد. مهمترین ترکیب‌های شیمیایی عصاره گیاه D. aucheri شامل دی‌اتیل فتالات (۱۵/۷۹ درصد) و دی بوتیل فتالات (۷۳/۵ درصد)، در گونه F. angulata به‌ترتیب بتا-اوسیمن (۰۲/۴۰ درصد)، آلفا-فلاندرن (۴۷/۱۴ درصد) و بتا- فلاندرن (۴۳/۱۴ درصد) عمده‌ترین ترکیب‌های اسانس و در اسانس گیاه زیره کرمانی نیز به‌ترتیب: کومین آلدئید (۵۳/۲۰ درصد)، گاما-ترپینن (۹۳/۲۳ درصد)، ۳-کارن-۱۰-آل (۹۹/۲۷ درصد) و ۲-کارن-۱۰-آل (۴۹/۹ درصد) از مهمترین ترکیبات اسانس گیاه گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.