مقاله بررسی ترکیبهای شیمیائی اسانس گیاه “کَک کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ترکیبهای شیمیائی اسانس گیاه “کَک کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ترکیبهای شیمیائی اسانس گیاه “کَک کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبهای شیمیائی اسانس گیاه “کَک کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبهای شیمیائی اسانس گیاه “کَک کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان :
تعداد صفحات :۲۴
جنس “کککُش” (Pulicaria Gaerth.) متعلق به تیره کاسنی (Asteraceae)، دارای گونههای بوتهای متعددی است که تاکنون بالغ بر صد گونه از این جنس در جهان و پنج گونه از ایران گزارش شده است. در این تحقیق ترکیبهای شیمیائی اسانس گیاه “کککُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes(Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان مورد بررسی قرار گرفته است. این گونه در نواحی وسیعی از مناطق مرکزی، غربی و شرقی ایران، به ویژه اراضی آبرفتی دامنه ارتفاعات کوهستانی، دارای رویشگاههای طبیعی است. سرشاخههای هوایی و گلدار گیاه در سال ۱۳۹۳ از گستره رویشگاههای طبیعی (واقع در ارتفاعات ۲۱۰۰ متری بَرزُک کاشان)، جمعآوری و در شرایط آزمایشگاه خشک و به روش تقطیر با آب (طرح کلونجر) اسانسگیری شدند. برای شناسایی ترکیبهای تشکیلدهنده اسانس، از دستگاههای گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگرافی متصل شده به طیفسنج جرمی (GC/MS) استفاده شد. راندمان اسانس سرشاخههای گلدار گیاه در شهریورماه، ۰۴۵/۰ وزنی/وزنی بدست آمد. ۳۶ ترکیب شیمیایی در اسانس گیاه شناسایی شدند. اجزای اصلی اسانس شامل: ۱، ۸- سینئول (۹۳/۲۲ درصد)، آلفا- پینن (۱۳/۸ درصد)، آمورفا-۴، ۹- دیان-۲- اُل (۳۶/۸ درصد) و میرتنول (۲۴/۷ درصد) بودند. بخش عمده ترکیبهای تشکیلدهنده اسانس اندامهای هوایی گیاه، مونوترپنهای اکسیژندار بودند. این در حالی است که سسکوئیترپنهای هیدروکربنی، کمترین اجزاء اسانس را به خود اختصاص دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.