مقاله بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه “کَک کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه “کَک کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه “کَک کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه “کَک کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه “کَک کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان :

تعداد صفحات :۲۴

جنس “کک­کُش” (Pulicaria Gaerth.) متعلق به تیره کاسنی (Asteraceae)، دارای گونه‌های بوته­ای متعددی است که تاکنون بالغ بر صد گونه از این جنس در جهان و پنج گونه از ایران گزارش شده ‌است. در این تحقیق ترکیب‌های شیمیائی اسانس گیاه “کک­کُش بیابانی” (Pulicaria gnaphalodes(Vent.) Boiss.) منطقه بَرزُک کاشان مورد بررسی قرار گرفته‌ است. این گونه در نواحی وسیعی از مناطق مرکزی، غربی و شرقی ایران، به ویژه اراضی آبرفتی دامنه ارتفاعات کوهستانی، دارای رویشگاه‌های طبیعی است. سرشاخه­های هوایی و گل­دار گیاه در سال ۱۳۹۳ از گستره رویشگاه­های طبیعی (واقع در ارتفاعات ۲۱۰۰ متری بَرزُک کاشان)، جمع‌آوری و در شرایط آزمایشگاه خشک و به روش تقطیر با آب (طرح کلونجر) اسانس‌گیری شدند. برای شناسایی ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس، از دستگاه‌های گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگرافی متصل‌ شده به طیف‌سنج جرمی (GC/MS) استفاده شد. راندمان اسانس سرشاخه­های گل­دار گیاه در شهریورماه، ۰۴۵/۰ وزنی/وزنی بدست آمد. ۳۶ ترکیب شیمیایی در اسانس گیاه شناسایی شدند. اجزای اصلی اسانس شامل: ۱، ۸- سینئول (۹۳/۲۲ درصد)، آلفا- پینن (۱۳/۸ درصد)، آمورفا-۴، ۹- دی­ان-۲- اُل (۳۶/۸ درصد) و میرتنول (۲۴/۷ درصد) بودند. بخش عمده ترکیب­های تشکیل­دهنده اسانس اندام­های هوایی گیاه، مونو­ترپن­های اکسیژن­دار بودند. این در حالی است که سسکوئی‌ترپن­های هیدروکربنی، کمترین اجزاء اسانس را به خود اختصاص دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.