مقاله مقایسه ترکیب‌های شیمیائی اسانس برگ‌های درخت .(Poir) Spach Pterocarya fraxinifolia در مراحل مختلف فنولوژی در منطقه گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه ترکیب‌های شیمیائی اسانس برگ‌های درخت .(Poir) Spach Pterocarya fraxinifolia در مراحل مختلف فنولوژی در منطقه گیلان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ترکیب‌های شیمیائی اسانس برگ‌های درخت .(Poir) Spach Pterocarya fraxinifolia در مراحل مختلف فنولوژی در منطقه گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ترکیب‌های شیمیائی اسانس برگ‌های درخت .(Poir) Spach Pterocarya fraxinifolia در مراحل مختلف فنولوژی در منطقه گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ترکیب‌های شیمیائی اسانس برگ‌های درخت .(Poir) Spach Pterocarya fraxinifolia در مراحل مختلف فنولوژی در منطقه گیلان :

تعداد صفحات :۲۱

جنس “لرگ” (Pterocarya Kunth) متعلق به خانواده گردو (Juglandaceae)، دارای گونه‌های درختی متعددی است که تاکنون بالغ بر ۱۵ گونه از این جنس در جهان و تنها یک گونه از ایران گزارش شده ‌است. در این تحقیق ترکیب‌های شیمیائی اسانس برگ‌های درخت “لرگ” ((Poir) Spach Pterocarya fraxinifolia ( در مراحل مختلف فنولوژی مورد بررسی قرار گرفته‌ است. برگ‌های این گیاه در سه مرحله مختلف رویشی در بهار و تابستان سال ۱۳۹۲ از گستره رویشگاه‌های طبیعی (واقع در گیلان)، جمع‌آوری و در شرایط آزمایشگاه خشک شدند و به روش تقطیر و استخراج با بخار همزمان با حلال آلی (SDE) اسانس‌گیری شدند. برای شناسائی ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس از دستگاه‌های گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگرافی متصل‌ شده به طیف‌سنج جرمی (GC/MS) استفاده شد. راندمان اسانس برگ‌ها در اردیبهشت، تیر و شهریورماه به‌ترتیب ۲/۰ درصد، ۱۸/۰ درصد و ۲/۰ درصد وزنی/وزنی بدست آمد. تعداد ۱۰ ترکیب شیمیائی در اسانس برگ‌های اردیبهشت‌ماه، ۳۵ ترکیب در اسانس برگ‌های تیرماه و ۲۲ ترکیب در اسانس برگ‌های شهریورماه گیاه لرگ شناسائی شدند. اجزای اصلی اسانس برگ‌های اردیبهشت‌ماه شامل: ۳، ۷-گوئیدین (۳۲/۲۷ درصد)، ویریدیفلورن (۵۸/۲۱ درصد)، آلفا-کورکومین (۴۴/۸ درصد)، ویریدیفلورول (۲۲/۷ درصد) و زینجی‌برن (۳۷/۵ درصد) بودند. بیشترین ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس برگ‌های تیرماه شامل: آلفا-کورکومین (۴۴/۱۶ درصد)، ویریدیفلورن (۹۵/۱۱ درصد)، زینجی‌برن (۴۴/۹ درصد)، فیتول (۱۶/۹ درصد)، هگزا‌دکانوئیک اسید (۹۲/۵ درصد)، ویریدیفلورول (۵۱/۵ درصد) و ۳، ۷-گوئیدین (۸۴/۴ درصد) بودند. افزون براین عمده ترکیب‌های شیمیائی اسانس برگ‌های شهریورماه شامل: ویریدیفلورن (۲۹/۲۶ درصد)، ترانس-کاریوفیلن (۶۳/۱۲ درصد)، ۲-نورپینین (۹۷/۸ درصد)، ویریدیفلورول (۷۸/۸ درصد)، اسپاتولنول (۸۲/۷ درصد) و زینجی‌برن (۶۵/۶ درصد) بودند. بخش عمده ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس برگ‌های اردیبهشت‌ماه، سسکوئی‌ترپن‌های اکسیژن‌دار بودند. درحالی‌که بیشترین قسمت اصلی ترکیب‌های شیمیائی اسانس برگ‌های تیرماه، مربوط به سسکوئی‌ترپن‌های هیدروکربنی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.