مقاله اوت اکولوژی، اتنوفارماکولوژی، فیتوشیمیایی و بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اندامهای مختلف گیاه دارویی باریجه ( Ferula gummosa Boiss. ) در دو رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اوت اکولوژی، اتنوفارماکولوژی، فیتوشیمیایی و بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اندامهای مختلف گیاه دارویی باریجه ( Ferula gummosa Boiss. ) در دو رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اوت اکولوژی، اتنوفارماکولوژی، فیتوشیمیایی و بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اندامهای مختلف گیاه دارویی باریجه ( Ferula gummosa Boiss. ) در دو رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اوت اکولوژی، اتنوفارماکولوژی، فیتوشیمیایی و بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اندامهای مختلف گیاه دارویی باریجه ( Ferula gummosa Boiss. ) در دو رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اوت اکولوژی، اتنوفارماکولوژی، فیتوشیمیایی و بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اندامهای مختلف گیاه دارویی باریجه ( Ferula gummosa Boiss. ) در دو رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی :
تعداد صفحات :۲۱
باریجه با نام علمی Ferula gummosa Boiss. متعلق به تیره چتریان (Apiaceae) گیاهی چند ساله، مونوکارپیک و بومی ایران است و یکی از ارزشمندترین گیاهان دارویی در نواحی کوهستانی ایران محسوب میشود. هدف از این تحقیق بررسی اتنوفارماکولوژی، آنتیاکسیدانی و ارزیابی مهمترین مواد موثره ثانوی (فنل و فلاونویید کل) در عصاره متانولی اندامهای مختلف گیاه باریجه (برگ، گل، ریشه) در دو رویشگاه استان خراسان رضوی بوده است. در این تحقیق عملیات صحرایی طی ماههای اردیبهشت تا تیر سال ۱۳۹۱ در دو منطقه، اندامهای مختلف گیاه از دو رویشگاه طبیعی استان خراسان رضوی (۱۷۶۰-۲۰۱۰ متر) بهصورت تصادفی و سه بار تکرار جمعآوری گردید. همزمان بهمنظور مطالعات اتنوفارماکولوژی با همراهی یک درمانگر محلی (پیرمرد ۶۷ ساله) مهمترین اطلاعات سنتی در مورد اندامهای گیاه، نحوه مصرف و عملکرد دارویی آنها کسب و ثبت و آزمایشها در سه تکرار انجام شد. اندازهگیری متغیرهای شیمیایی با روش اسپکتروفتومتری: فنل کل به روش فولین سیکالتو و فلاونوئید کل به روش آلومینیوم کلراید و فعالیت آنتیاکسیدانی نیز توسط رادیکالهای آزاد DPPH اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که مردم بومی منطقه از ریشه و صمغ باریجه بهعنوان ضداسپاسم، مسکن و ضدعفونیکننده قوی در درمان-اسهال، صرع، میگرن و زخمها استفاده و همچنین از دوده ریشهها و دانههای اسفند برای ضدعفونی کردن محیط و درمان سرماخوردگی، سرفه، آلرژی و رماتیسم استفاده میشود. بیشترین فنل کل (۱۶/۱۸ میلیگرم معادل گالیک اسید در هر گرم وزن خشگ گیاه)، فلاونوئیدکل (۲۰/۱۵ میلیگرم معادل کوئرستین در هر گرم) متعلق به عصاره متانولی ریشه گیاه در رویشگاه پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۲۰۱۰متر) بوده و بیشترین عملکرد آنتیاکسیدانی نیز مربوط به عصاره متانولی گلهای گیاه باریجه در منطقه قوچان با ۵/۸۴ درصد مهار رادیکالهای آزاد میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.