مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه دارویی Salvia acetabulosa L. در منطقه آشتیان (استان مرکزی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه دارویی Salvia acetabulosa L. در منطقه آشتیان (استان مرکزی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه دارویی Salvia acetabulosa L. در منطقه آشتیان (استان مرکزی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه دارویی Salvia acetabulosa L. در منطقه آشتیان (استان مرکزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه دارویی Salvia acetabulosa L. در منطقه آشتیان (استان مرکزی) :
تعداد صفحات :۱۳
جنس Salvia، متعلق به تیره نعناع، در ایران دارای ۵۸ گونه که ۱۷ گونه آن انحصاری است. این مطالعه با هدف بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس دارویی گیاه اروانه (Salvia acetabulosa L.) در رویشگاه طبیعی آشتیان انجام گرفت. سرشاخههای گلدار گیاه در اوایل خردادماه ۱۳۹۰ از ارتفاعات منطقه شرق آشتیان (دره کهریزک) در استان مرکزی جمعآوری و به روش تقطیر با آب (طرح کلونجر)، اسانسگیری شد. ترکیبهای تشکیلدهنده اسانس با استفاده از دستگاههای کروماتوگراف گازی (GC) وگاز کروماتوگراف متصل شده با طیفسنج جرمی ((GC/MS شناسایی شدند. در اسانس، ۶۵ ترکیب شناسایی شد که ۴۵/۶۶ درصد اسانس را تشکیل میدادند و بهترتیب ترکیبهای شیمیایی: تیمول (۰۶/۱۵ درصد)، ترانس کاریوفلین (۶۹/۹ درصد)، ۱،۸- سینئول (۵۷/۸درصد)، ۱-بورنئول (۹۴/۷ درصد)، آلفا-پینن (۰۸/۷ درصد)، لیمونن (۴/۵ درصد)، کامفور (۶۶/۴)، کامفن (۵۸/۴ درصد) و کاریوفیلن اکسید (۴۷/۳ درصد) از ترکیبهای اصلی اسانس گزارش شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.