مقاله بررسی و مقایسه ترکیبهای شیمیائی روغن اسانسی اندامهای مختلف گیاه دارویی Eremurus persicus (Joub. & Spach) Boiss. منطقه آزران کاشان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و مقایسه ترکیبهای شیمیائی روغن اسانسی اندامهای مختلف گیاه دارویی Eremurus persicus (Joub. & Spach) Boiss. منطقه آزران کاشان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه ترکیبهای شیمیائی روغن اسانسی اندامهای مختلف گیاه دارویی Eremurus persicus (Joub. & Spach) Boiss. منطقه آزران کاشان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه ترکیبهای شیمیائی روغن اسانسی اندامهای مختلف گیاه دارویی Eremurus persicus (Joub. & Spach) Boiss. منطقه آزران کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه ترکیبهای شیمیائی روغن اسانسی اندامهای مختلف گیاه دارویی Eremurus persicus (Joub. & Spach) Boiss. منطقه آزران کاشان :
تعداد صفحات :۱۸
جنس سریش (Eremurus M. B.) متعلق به تیره لاله (Liliaceae) است، که بیش از ۴۰ گونه از این جنس در جهان و هفت گونه در ایران گزارش شده است. در این تحقیق ترکیبهای شیمیائی اسانس اندامهای مختلف گیاه “سریش ایرانی” (Eremurus persicus) منطقه آزران کاشان مورد بررسی قرار گرفته است. این گونه انحصاری نواحی مرکزی ایران بوده و در اراضی آبرفتی ارتفاعات کوهستانی دارای رویشگاههای طبیعی میباشد. سرشاخههای گلدار و میوههای گیاه در بهار سال ۱۳۹۱ از منطقه آزران کاشان جمعآوری، در شرایط آزمایشگاه خشک و به روش استخراج و تقطیر همزمان با حلال آلی (SDE) اسانسگیری گردید. برای شناسائی ترکیبهای تشکیلدهنده اسانس از دستگاههای گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگرافی متصلشده به طیفسنج جرمی (GC/MS) استفاده شد. ۳۷ ترکیب در اسانس گل گیاه سریش ایرانی (E. persicus) شناسائی شد که اجزای اصلی آن، شامل: ترکیبهای هگزادکانوئیک اسید (۴/۱۱درصد)، نونانال (۰۱/۹ درصد)، پاراوینیل گوائیاکول (۹۴/۶درصد)، هپتادکان (۳۱/۵درصد) و آپیول (۳۱/۵درصد) بودند. ۲۶ ترکیب شیمیائی در اسانس برگ گیاه شناسائی شد که اجزای عمده آن بهترتیب شامل: ترکیبهای کایورن (۴۵/۸درصد)، هگزادکانوئیک اسید (۹۵/۷درصد)، بتا-یونون (۰۴/۷درصد) و ۲E,4E-دودکادیانول (۸۸/۵درصد) بودند و تعداد ۳۰ ترکیب از اسانس میوه گیاه استخراج شد که اجزای عمده آن به ترتیب شامل: ترکیبهای هگزادکانوئیک اسید (۰۷/۱۳درصد)، ترانس- وربنول (۸۵/۹درصد)، ۶E‚10E-پسودوفیتول (۲۲/۷درصد) و اپی-۱۳-مانول (۶/۵درصد) بودند. مقایسه ترکیبهای ترپنی موجود در اسانس اندامهای مختلف گیاه سریش ایرانی نشان داد، بیشترین ترکیبهای مونوترپنی اسانس گیاه سریش ایرانی مربوط به اندام برگ و میوه گیاه بود و عمده ترکیبهای سزکوئیترپنی اسانس گیاه، مربوط به اندام گل بود و بخش اعظم ترکیبهای فرار اسانس گیاه، متعلق به کتونها، اسیدها، استرها و الکلها بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.