مقاله دینداری و عوامل فردی‏ و سازمانی موثر در آن در بین جوانان شاغل در نهادهای فرهنگی کشور(با تأکید بر نهادهای مردمی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله دینداری و عوامل فردی‏ و سازمانی موثر در آن در بین جوانان شاغل در نهادهای فرهنگی کشور(با تأکید بر نهادهای مردمی) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دینداری و عوامل فردی‏ و سازمانی موثر در آن در بین جوانان شاغل در نهادهای فرهنگی کشور(با تأکید بر نهادهای مردمی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دینداری و عوامل فردی‏ و سازمانی موثر در آن در بین جوانان شاغل در نهادهای فرهنگی کشور(با تأکید بر نهادهای مردمی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دینداری و عوامل فردی‏ و سازمانی موثر در آن در بین جوانان شاغل در نهادهای فرهنگی کشور(با تأکید بر نهادهای مردمی) :

تعداد صفحات :۲۶

مقاله حاضر بر اساس پژوهشی با هدف بررسی سطح دینداری جوانان و شناسایی عوامل فردی و سـازمانی مـؤثر در افزایش و یا کاهش آن در برخی سازمانهای فرهنگی کشور تنظیم شـده اسـت. روش تحقیـق پیمایشـی و ابـزار گردآوری، پرسشنامه محقق ساخته بوده است. اعتبار ابزار تحقیق از طریق اعتبار صـوری مشـخص شـده اسـت. بـه منظور اندازهگیری پایایی ابزار تحقیق، از روش آلفای کرونباخ اسـتفاده شـده اسـت. آلفـای عوامـل مـؤثر بـر سـطح دینداری ۷۹% به دست آمده که قابل پذیرش است. جامعه آماری شـامل جوانـان شـاغل در برخـی ادارات دولتـی و مراکز وابسته درسطح کل کشور در کلیه سطوح تحصیلی به تعداد ۲۵۰۰۰ نفر بوده که با روش فرمول کوکران برآورد شده است. روش نمونهگیری مورد استفاده چندمرحلهای و تصادفی بوده است. واحدهای نمونه از یازده استان کشور انتخاب شده است. داده های بدست آمده با استفاده از آزمونهای همبستگی پیرسون، رگرسیون چند متغیره و تحلیـل مسیر، تجزیه و تحلیل شده است. ۷۳,۵ درصد دینداری بسیار زیاد و ۲۵ درصد دینداری زیاد داشتهاند. بین متغیرهای ارضای نیاز، نحوه مدیریت، جامعهپذیری سازمانی، امکانات، رابطه دوستانه، علقه سازمانی و سطح دینـداری جوانـان رابطه معنیدار وجود داشته است. تنها بین دو متغیر پایگـاه اجتمـاعی و دینـداری جوانـان رابطـه معنـیدار مشـاهده نگردید. نتایج تحلیل مسیر نشان میدهد تأثیر همه متغیرهای فوق بر دینداری افزاینده بوده است، بجز متغیر امکانات که به طور مستقیم تأثیر کاهنده بر دینداری داشته است. به منظور بهبود دینـداری جوانـان تقویـت رفتارهـا و اعمـال دینی، توجه به نیازهای جوانان، اصلاح نظام مدیریتی، معرفی فرهنگ و ارزشهای سازمانی، افزایش امکانات فرهنگی، انجام فعالیتهای فرهنگی و تربیتی و تقویت آموزشها لازم و ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.