مقاله سنجش و رتبه بندی سرمایه اجتماعی در محله‌های شهر گچساران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سنجش و رتبه بندی سرمایه اجتماعی در محله‌های شهر گچساران دارای ۳۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش و رتبه بندی سرمایه اجتماعی در محله‌های شهر گچساران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش و رتبه بندی سرمایه اجتماعی در محله‌های شهر گچساران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش و رتبه بندی سرمایه اجتماعی در محله‌های شهر گچساران :

تعداد صفحات :۳۷

این پژوهش با هدف بررسی و رتبه­بندی میزان سرمایه اجتماعی شهروندان در محله­های شهر گچساران انجام شده است. مطالعه بصورت پیمایشی بر اساس پرسشنامه محقق ساخته انجام شده است. حجم جامعه آماری برابر با ۶۵۵۷۴ نفر است، نمونه آماری با توجه به فرمول کوکران برابر با ۳۸۴ نفر محاسبه شده است. شیوه توزیع نمونه در محله­ها متناسب با جمعیت هر محله بوده است. برای تجزیه تحلیل داده­ها از نرم افزار SPSS ویرایش ۱۶ استفاده شده است.
بر اساس یافته­های پژوهش، بیشترین میزان سرمایه اجتماعی در بین ۹ محله شهر گچساران، در محله ۱۰۸ دستگاه و کمترین میزان سرمایه اجتماعی در محله کارکنان دولت ارزیابی شده است. مشارکت اجتماعی در شهر گچساران بیش از اعتماد و اعتماد بیش از انسجام ارزیابی می­گردد، اما در خصوص مشارکت بین بعد عینی و بعد ذهنی تفاوت وجود دارد، هر چند مشارکت ذهنی در تمامی محله­ها زیاد ارزیابی می­گردد، اما میزان مشارکت عینی بسیار کم و ضعیف ارزیابی می گردد. میزان اعتماد کلی شهروندان متوسط ارزیابی می گردد، در این میان اعتماد بین شخصی بیش از اعتماد نهادی و اعتماد نهادی بیش از اعتماد تعمیم­یافته ارزیابی می­گردد. بیشترین میزان اعتماد شهروندان در بعد نهادی اعتماد آنان به پزشکان، معلمان و انجمن­های خیریه و کمترین میزان اعتماد آنها به کسبه و بازاریان، رادیو و تلویزیون خارجی و بنگاه­داران است، و میزان انسجام در مجموع کمتر از مشارکت و اعتماد ارزیابی شده است. در بررسی انسجام بعد تعامل قوی­تر از بعد گرایش است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.