مقاله سنجش و تحلیل کیفیت خدمات هتل های سنتی با استفاده از ابزار تحلیل اهمیت- عملکرد از دیدگاه گردشگران داخلی (مورد مطالعه هتل های سنتی منتخب استان یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سنجش و تحلیل کیفیت خدمات هتل های سنتی با استفاده از ابزار تحلیل اهمیت- عملکرد از دیدگاه گردشگران داخلی (مورد مطالعه هتل های سنتی منتخب استان یزد) دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش و تحلیل کیفیت خدمات هتل های سنتی با استفاده از ابزار تحلیل اهمیت- عملکرد از دیدگاه گردشگران داخلی (مورد مطالعه هتل های سنتی منتخب استان یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش و تحلیل کیفیت خدمات هتل های سنتی با استفاده از ابزار تحلیل اهمیت- عملکرد از دیدگاه گردشگران داخلی (مورد مطالعه هتل های سنتی منتخب استان یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش و تحلیل کیفیت خدمات هتل های سنتی با استفاده از ابزار تحلیل اهمیت- عملکرد از دیدگاه گردشگران داخلی (مورد مطالعه هتل های سنتی منتخب استان یزد) :

تعداد صفحات :۳۸

هدف پژوهش حاضر سنجش و تحلیل کیفیت خدمات هتل­های سنتی منتخب استان یزد از دیدگاه گردشگران داخلی است. این پژوهش از نوع پژوهش­های کاربردی است و از نظر شیوه انجام پژوهش در زمره پژوهش­های توصیفی- پیمایشی جای می­گیرد. جامعه آماری این پژوهش از دو بخش تشکیل شده است، بدین صورت که در بخش اول به­منظور شناسایی عوامل مؤثر بر کیفیت خدمات هتل­های سنتی بر اساس منطق مدل­های تحلیل عاملی، یک نمونه ۲۷۰ نفری از گردشگران داخلی، هتل­های سنتی منتخب استان یزد به روش نمونه­گیری در دسترس انتخاب و مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. در بخش دوم به­منظور سنجش اهمیت و عملکرد کیفیت خدمات هتل­های سنتی از ۲۰۰ نفر از گردشگران داخلی که در نوروز سال ۱۳۹۵ در هتل­های سنتی منتخب استان یزد اقامت داشتند، به روش نمونه­گیری در دسترس انتخاب و پرسشنامه نزد آنان توزیع و تکمیل گردید. نتایج تحلیل عاملی نشان داد که ۷ عامل امکانات فیزیکی هتل، تسهیلات ورزشی و تفریحی، اغذیه و نوشیدینی­های سنتی، رفتار کارکنان، بهداشتی، فضای سنتی داخل هتل و اتاق­ها و سیستم پاسخگویی و ارائه خدمات به­عنوان عوامل مؤثر بر کیفیت خدمات هتل­های سنتی به­شمار می­روند. همچنین نتایج تحلیل اهمیت- عملکرد نشان داد که در ۴ عامل تسهیلات ورزشی و تفریحی، اغذیه و نوشیدینی­های سنتی، رفتار کارکنان و سیستم پاسخگویی شکاف معناداری بین اهمیت و ادراک گردشگران وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.