مقاله اثر زمان تخمیر بر میزان اسید فیتیک نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر زمان تخمیر بر میزان اسید فیتیک نان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر زمان تخمیر بر میزان اسید فیتیک نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان تخمیر بر میزان اسید فیتیک نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر زمان تخمیر بر میزان اسید فیتیک نان :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
اثر مواد مختلف عمل آورنده (۲% مخمر، ۲۰% خمیر ترش و ۱/۵% جوش شیرین) در زمان های مختلف تخمیر (۴۵، ۵۵، ۷۵ دقیقه و زمان ۶۵ دقیقه به عنوان زمان شاهد) در نمونه های نان استاندارد (تهیه شده در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد و مدت ۲۰ دقیقه) بررسی و مقدار اسید فیتیک آنها با هم مقایسه گردید. نتایج آماری نشان داد با افزایش مدت زمان تخمیر (۷۵) دقیقه و مصرف خمیر ترش به عنوان یک ماده عمل آورنده، کاهش بیشتری در مقدار اسید فیتیک (۹۵/۴۹۲%) رخ می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.