مقاله ارزیابی محیط های کشت مختلف در رشد و شمارش باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در محصولات شیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی محیط های کشت مختلف در رشد و شمارش باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در محصولات شیری دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی محیط های کشت مختلف در رشد و شمارش باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در محصولات شیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی محیط های کشت مختلف در رشد و شمارش باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در محصولات شیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی محیط های کشت مختلف در رشد و شمارش باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در محصولات شیری :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

در این پژوهش کارایی ۵ محیط کشت مختلف در ۴ شرایط گرمخانه گذاری متفاوت، از نظر دستیابی به بهترین شمارش میکروبی باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، مورد ارزیابی قرار گرفته است. محیط های مورد ارزیابی، شامل آگارهای MRS, Milk, Skim, M17, MRS-bile و MRS با pH اسیدی ۵/۲ بود. شرایط گرمخانه گذاری این محسط ها شامل شرایط هوازی و بی هوازی بود که هر کدام در دو درجه حرارت ۳۷ درجه و ۴۵ درجه به مدت ۷۲ ساعت انجام شد. نتایج حاصل شده بیانگر برتری کلی درجه حرارت ۳۷ درجه بود. در این بین محیط MRS agar با شرایط بی هوازی، بهترین شمارش میکروبی را نشان داد، در حالیکه رشدی در محیط MRS-agar اسیدی شده، مشاهده نشد.رشد جالب توجه این باکتری روی محیط MRS-bile agar و تحت شرایط بی هوازی و در دمای ۳۷ درجه، مقاومت آن به اسیدهای صفراوی را به صورت in vitro، ثابت می کند. نتایج حاصل از این تحقیق برای ادامه فعالیت در زمینه تولید محصولات پروبایوتیک شیر مثمرثمر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.