مقاله استفاده از کشت آغازگر ماست برای تولید نوشیدنی با پایه لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از کشت آغازگر ماست برای تولید نوشیدنی با پایه لبنی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از کشت آغازگر ماست برای تولید نوشیدنی با پایه لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از کشت آغازگر ماست برای تولید نوشیدنی با پایه لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از کشت آغازگر ماست برای تولید نوشیدنی با پایه لبنی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

در مطالعه حاضر، با توجه به اهمیت بالا بردن مصرف سرانه شیر و فرآورده های لبنی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه و عدم وجود محصولات متنوع لبنی، نوعی نوشیدنی با پایه لبنی تهیه شد. با استفاده از دو گونه باکتری تولید کننده ماست (استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دلیروکی زیر گونه یولگاریکوس)، نوعی شیر تخمیر شده تولید شد. شربت حاوی ساکاروز، پکتین، رنگ – اسانس توت فرنگی یا آمیزه (compound) هلو با شرایط متفاوت نیر تولید گردید. در نتیجه ۱۸ نوع نوشیدنی با تفاوت در میزان شیر تخمیر شده، بریکس، وجود رنگ – اسانس یا آمیزه تولید شد سپس نوشیدنی ها مورد ارزیابی حسی (Sensory Panel) قرار گرفت و نتایج تحلیل گردید. مشخص گردید نوشیدنی شماره ۱۲۱، دارای رنگ – اسانس با پریکس ۱۱ و ۲۰ درصد شیر تخمیر شده، با نمره متوسط ۸/۲۲ و نوشیدنی شماره ۲۳۰، دارای آمیزه با پریکس ۱۰ و ۳۰ درصد شیر تخمیر شده با نمره متوسط ۸/۰۲ از نظر گروه ارزیابی حسی (Sensory panel group) مطلوب ترین نوشیدنی ها می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.