مقاله تحلیل رفتار استنادی نویسندگان مقالات فصلنام? حکمت و فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی (ره) (۱۳۹۳-۱۳۸۴)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل رفتار استنادی نویسندگان مقالات فصلنام? حکمت و فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی (ره) (۱۳۹۳-۱۳۸۴) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل رفتار استنادی نویسندگان مقالات فصلنام? حکمت و فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی (ره) (۱۳۹۳-۱۳۸۴)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل رفتار استنادی نویسندگان مقالات فصلنام? حکمت و فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی (ره) (۱۳۹۳-۱۳۸۴)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل رفتار استنادی نویسندگان مقالات فصلنام? حکمت و فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی (ره) (۱۳۹۳-۱۳۸۴) :

تعداد صفحات :۲۹

پژوهش حاضر به بررسی وضعیت استنادی مقالات منتشرشده در فصلنام حکمت و فلسفه در دور ده‌سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۳ می‌پردازد. این پژوهش با استفاده از روش تحلیل استنادی و بررسی کیفی انجام شده و داده‌ها با استفاده از قابلیت‌های آماری نرم‌افزار اکسل تجزیه و تحلیل شده‌اند. در این تحلیل، بخش‌هایی به تحلیل آماری مآخذ مقالات، متوسط تعداد استنادها، میزان استناد به انواع اقلام علمی، وضعیت زبانی مآخذ، میزان خوداستنادی و حوزه‌های موضوعی مقالات اختصاص یافته است.
در قسمت بحث و نتیجه‌گیری این پژوهش هم ده فقره تحلیل کیفی در حوزه‌هایی مانند: نوآوری، علم‌سنجی و اخلاق پژوهش عرضه شده است. گرایش کم این تولیدات فلسفی به مقالات در مقایسه با کتاب‌ها و سایر منابع، مسئل «نوآوری» در این مقالات و رابط آن با کمیت استنادها، «چند نویسندگی» و نسبت آن با نوآوری، سهم ناچیز تولیدات بومی در تولیدات جهانی این حوزه، گرایش زبانی مآخذ مقالات و نیز نسبت خوداستنادی نویسنده و خوداستنادی مجله و نیز دلالت‌های قابل استخراج دربار «کار جمعی» در حوزه‌های نظری‌تر علوم انسانی، ازجمله محورهایی هستند که مدلول آن‌ها در این پژوهش و در ارتباط با تحلیل استنادی انجام شده در حوز فلسفه به‌عنوان یکی از حوزه‌های اصلی علوم انسانی در ایران مورد توجه قرار گرفته‌اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.