مقاله بررسی تاثیر مقدار و نوع حلال در میزان استخراج صمغ گزانتان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر مقدار و نوع حلال در میزان استخراج صمغ گزانتان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مقدار و نوع حلال در میزان استخراج صمغ گزانتان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مقدار و نوع حلال در میزان استخراج صمغ گزانتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مقدار و نوع حلال در میزان استخراج صمغ گزانتان :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
امروزه صمغ گزانتان که از هتروپلی ساکارید های باکتریایی می باشد، عمدتا از کشت باکتری گزانتوموناس کامپستریس در محیط غذایی مناسب به صورت غوطه وری و با هوادهی کافی به دست می آید. این صمغ به طور گسترده در صنایع مختلف، بخصوص صنایع غذایی، داروسازی و صنایع نفت استفاده می شود. تخمین زده می شود تقاضا برای مصرف صمغ گزانتان، سالانه ۵ تا ۱۰ درصد افزایش یابد.
در این تحقیق مقدار و نوع حلال لازم در میزان استخراج صمغ گزانتان از محیط کشت تولید بررسی گردید. حلال های مورد استفاده، اتانول و ۵/ ۱ برابر ایزوپروپیل الکل بودند که در نسبت های مختلف یک دوم، یک سوم، یک، یک ونیم و دو برابر محیط کشت تولید استفاده شدند. نتایج حاصل ازحلال ایزوپروپیل الکل و یا دو برابر اتانول بالاترین میزان استخراج صمغ را نشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.