مقاله سرمایه و شادی؛ پژوهشی در باب ارتباط میان سرمای? اجتماعی و فرهنگی با احساس شادی (مورد‌ مطالعه: شهروندان شهرستان آران و بیدگل). مهران سهراب‌زاده ، سیدسعید حسینی‌زاده، حسین امامعلی‌زاده ، ایوب سخایی.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سرمایه و شادی؛ پژوهشی در باب ارتباط میان سرمای? اجتماعی و فرهنگی با احساس شادی (مورد‌ مطالعه: شهروندان شهرستان آران و بیدگل). مهران سهراب‌زاده ، سیدسعید حسینی‌زاده، حسین امامعلی‌زاده ، ایوب سخایی. دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سرمایه و شادی؛ پژوهشی در باب ارتباط میان سرمای? اجتماعی و فرهنگی با احساس شادی (مورد‌ مطالعه: شهروندان شهرستان آران و بیدگل). مهران سهراب‌زاده ، سیدسعید حسینی‌زاده، حسین امامعلی‌زاده ، ایوب سخایی.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سرمایه و شادی؛ پژوهشی در باب ارتباط میان سرمای? اجتماعی و فرهنگی با احساس شادی (مورد‌ مطالعه: شهروندان شهرستان آران و بیدگل). مهران سهراب‌زاده ، سیدسعید حسینی‌زاده، حسین امامعلی‌زاده ، ایوب سخایی.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سرمایه و شادی؛ پژوهشی در باب ارتباط میان سرمای? اجتماعی و فرهنگی با احساس شادی (مورد‌ مطالعه: شهروندان شهرستان آران و بیدگل). مهران سهراب‌زاده ، سیدسعید حسینی‌زاده، حسین امامعلی‌زاده ، ایوب سخایی. :

تعداد صفحات :۴۹

شادی از نیازهای اساسی نوع بشر در هم فرهنگ‌ها به‌شمار می‌رود،‌ زیرا سلامت جسمانی و روانی اعضای جامعه را متأثر می‌سازد. ازاین‌رو، هدف پژوهش حاضر بررسی وضعیت احساس شادی و ارتباط این متغیر با سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی است. روش پژوهش، پیمایشی بوده و داده‌ها با به‌کارگیری ابزار پرسشنامه جمع‌آوری شده‌اند. حجم نمونه ۳۸۴ نفر از شهروندان شهرستان آران و بیدگل در سال ۱۳۹۴ است. ارزیابی یافته‌ها در بُعد توصیفی نشان داد که در مجموع میزان احساس شادی حجم نمون مورد بررسی در سطح متوسط رو به بالا (۷/۵۸) بوده و در ابعاد این متغیر، میزان شادی در بعد عاطفی در سطح بالاتری نسبت به ابعاد شناختی و اجتماعی قرار دارد. همچنین میانگین میزان سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی به ترتیب ۳/۶۶ و ۶/۴ است. در بعد یافته‌های استنباطی، آماره‌ها نشان دادند که رابط مستقیم و معناداری میان سرمای اجتماعی (۴۷۸/۰) و فرهنگی (۴۰۲/۰) با احساس شادی وجود دارد؛ با افزایش میزان سرمای اجتماعی و فرهنگی، بر احساس شادی شهروندان افزوده می‌شود. همچنین سرمای فرهنگی به‌طور غیرمستقیم و با تأثیر‌گذاری بر سرمای اجتماعی، به افزایش احساس شادی منجر می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.