مقاله تاثیر بهره برداری به روش تیغ زنی در ادامه ی حیات و زادآوری کتیرای گون سفید (Astragalus gossypinus Fischer.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر بهره برداری به روش تیغ زنی در ادامه ی حیات و زادآوری کتیرای گون سفید (Astragalus gossypinus Fischer.) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بهره برداری به روش تیغ زنی در ادامه ی حیات و زادآوری کتیرای گون سفید (Astragalus gossypinus Fischer.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بهره برداری به روش تیغ زنی در ادامه ی حیات و زادآوری کتیرای گون سفید (Astragalus gossypinus Fischer.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بهره برداری به روش تیغ زنی در ادامه ی حیات و زادآوری کتیرای گون سفید (Astragalus gossypinus Fischer.) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده
کتیرا یکی از محصولات فرعی مهم و صادراتی مراتع استان اصفهان می‌باشد که از گونه Astragalus gossypinus استحصال می­گردد. استفاده بی رویه و ناصحیح، در سال های اخیر موجب تخریب گسترده رویشگاههای طبیعی این گیاه شده است. این تحقیق به منظور بررسی تأثیر بهره­برداری، در ادامه حیات و زادآوری گونه مذکور در منطقه یحیی آباد نطنز از ۱۳۷۹ شروع و تا سال ۱۳۸۵ ادامه یافت. در این پژوهش از آزمون اسپلیت پلات بر پایه بلوک­های کامل تصادفی تحت تیمار تعداد تیغ (۲ و ۳ تیغ در هر پایه) و دفعات برداشت در سال (۲، ۴ و ۶ نوبت) با ۳ تکرار استفاده گردید. کرت های آزمایش شامل۳۰ بوته که برای اولین بار مورد بهره‌برداری قرار می­گرفتند بودند. در این کرت­ها میزان محصول، درصد تلفات بوته در اثر بهره­برداری، وزن هزار دانه و تاج پوشش بوته­ها اندازه­گیری و نتایج حاصل آنالیز گردید. نتایج نشان داد که بهره­برداری، روی درصد تاج پوشش گونه تأثیر منفی داشته و رشد را محدود می سازد. همینطور تعداد تیغ (۲ و ۳ تیغ) روی تولید محصول اثر معنی­دار ندارد. در مجموع با توجه به درصد تلفات بوته، تیمارهای دو تیغ و چهار مرتبه برداشت در طول دوره بهره­برداری توصیه می­گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.