مقاله اثر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین E و C بر شاخص های رشد ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین E و C بر شاخص های رشد ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp.) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین E و C بر شاخص های رشد ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین E و C بر شاخص های رشد ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین E و C بر شاخص های رشد ماهی فلاورهورن (Cichlosoma sp.) :
تعداد صفحات :۱۲
این مطالعه برای تعیین تاثیر سطوح مختلف ویتامین E و C در شاخص های رشد در ماهیان فلاورهورن در انجام شد. ۹ جیره غذایی حاوی ترکیبی از مقادیر ۰، ۱۰۰ و ۱۰۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم غذا ازویتامین E و ۰، ۱۰۰ و ۱۰۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم غذا از ویتامین C در سه تکرار و به مدت ۸ هفته در نظر گرفته شد. وزن اولیه بچه ماهیان ۳/۶ ±15 گرم بود. ماهیان در هر هفته یک بار زیست سنجی شدند و در پایان آزمایش شاخص های رشد آن ها شامل افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن، ضریب رشد ویژه (SGR)، فاکتور وضعیت، کارایی غذا، ضریب تبدیل غذایی مورد ارزیابی قرار گرفتند و معنی دار بودن آن ها به روش One-way ANOVA در نرم افزار ۱۸Spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزودن دوزهای مختلف ویتامین E وC در جیره های غذایی ماهیان تاثیر معنی داری را در فاکتورهای رشد به جز فاکتور وضعیت تیمارها ایجاد می کند (۰/۰۵>p). بهترین نتایج از نظر مقایسه وزن و طول نهایی، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه و ضریب کارایی غذا متعلق به تیمار ۲ (جیره حاوی ۱۰۰۰میلی گرم ویتامین E و۱۰۰۰ میلی گرم ویتامین C) بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.