مقاله ارزیابی شاخص های محیط زیستی در انتخاب زیستگاه یوزپلنگ آسیایی (۱۸۲۱ Acinonyxjubatusvenaticus; Griffith ) به کمک داده های سری زمانی دورسنجی (مطالعه موردی: مجموعه حفاظتی توران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی شاخص های محیط زیستی در انتخاب زیستگاه یوزپلنگ آسیایی (۱۸۲۱ Acinonyxjubatusvenaticus; Griffith ) به کمک داده های سری زمانی دورسنجی (مطالعه موردی: مجموعه حفاظتی توران) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی شاخص های محیط زیستی در انتخاب زیستگاه یوزپلنگ آسیایی (۱۸۲۱ Acinonyxjubatusvenaticus; Griffith ) به کمک داده های سری زمانی دورسنجی (مطالعه موردی: مجموعه حفاظتی توران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی شاخص های محیط زیستی در انتخاب زیستگاه یوزپلنگ آسیایی (۱۸۲۱ Acinonyxjubatusvenaticus; Griffith ) به کمک داده های سری زمانی دورسنجی (مطالعه موردی: مجموعه حفاظتی توران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی شاخص های محیط زیستی در انتخاب زیستگاه یوزپلنگ آسیایی (۱۸۲۱ Acinonyxjubatusvenaticus; Griffith ) به کمک داده های سری زمانی دورسنجی (مطالعه موردی: مجموعه حفاظتی توران) :

تعداد صفحات :۲۱

شناخت عوامل موثر بر انتخاب زیستگاه می­ تواند نقش مهمی برای توصیف پراکنش گونه ­ها داشته باشد و این امکان را فراهم کند که بتوان بین زیستگاه ­های مختلف از نظر کیفیت تفاوت قائل شد. برآورد و نقشه­ سازی مناسب زیستگاه، نقش مهمی در برنامه ­ریزی حفاظت گونه ­های در خطر انقراض ایفا می­ کند. هدف از این پژوهش ارزیابی مطلوبیت زیستگاه یوزپلنگ آسیایی با استفاده از روش بیش ترین بی‌نظمی (MaxEnt) بر اساس شاخص ­های محیط زیستی و پاسخ یوزپلنگ به تغییرات معنادار پوشش گیاهی و دمای سطح زمین طی ۱۵ سال اخیر در مجوعه حفاظتی توران می ­­باشد. داده­ های حضور یوز از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۵ و شاخص­ هایی از قبیل فاصله از پراکنش سم داران منطقه، فاصله از منابع آبی، تغییرات پوشش گیاهی و تغییرات دمای سطح زمین از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۵، بارندگی و دمای سالیانه مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد ۲۰% وسعت منطقه جزء طبقه مطلوب زیستگاه قرار دارد. بر اساس نتایج، متغیر فاصله از منابع آبی و تغییرات شاخص پوشش گیاهی عمودی، منحصر به فردترین اطلاعات را در اختیار قرار می­ دهند. هم چنین مطلوبیت زیستگاه وابستگی زیادی به پراکنش گونه­ های جبیر، قوچ و میش و آهو دارد. نتایج گویای این است که پراکنش یوز غالبا´ در مناطق دشتی و تپه ماهوری است. هم چنین بر اساس نتایج، این گونه از کوهستان­ ها و ارتفاعات فاصله می‌گیرد چرا که در اشغال گونه رقیب آن، یعنی پلنگ است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.