مقاله شناسایی و بررسی تنوع گونه‌ای جمعیت خارپوستان در ناحیه بین جزر و مدی جزیره هنگام در جنوب شهرستان قشم (خلیج فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شناسایی و بررسی تنوع گونه‌ای جمعیت خارپوستان در ناحیه بین جزر و مدی جزیره هنگام در جنوب شهرستان قشم (خلیج فارس) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و بررسی تنوع گونه‌ای جمعیت خارپوستان در ناحیه بین جزر و مدی جزیره هنگام در جنوب شهرستان قشم (خلیج فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و بررسی تنوع گونه‌ای جمعیت خارپوستان در ناحیه بین جزر و مدی جزیره هنگام در جنوب شهرستان قشم (خلیج فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و بررسی تنوع گونه‌ای جمعیت خارپوستان در ناحیه بین جزر و مدی جزیره هنگام در جنوب شهرستان قشم (خلیج فارس) :

تعداد صفحات :۱۳

این تحقیق طی دوره یک‌ ساله ۹۲-۱۳۹۱با هدف طبقه ‌بندی زیستگاهی و تعیین بیوتاپ‌ های ساحلی– دریایی جزیره هنگام براساس مدل استاندارد اکولوژیک (CMECS) به انجام رسید. در بررسی‌های اولیه، ۸ ایستگاه نمونه‌ برداری براساس ویژگی‌های ژئومورفولوژی به ‌صورت غیرتصادفی انتخاب گردید. نمونه‌ بردار‌ی‌ها به ‌صورت فصلی و در بهترین حالت جزر انجام گرفت. هر ایستگاه به‌ صورت پیمایش ساحلی مورد بررسی کامل قرار گرفت. نمونه‌ های جمع‌آوری شده از ایستگاه‌ ها پس ازتثبیت در الکل ۷۰% به آزمایشگاه منتقل گردید. شناسایی نمونه‌ ها براساس منابع علمی و کلید‌های شناسایی معتبر انجام شد. بر این مبنا، در مجموع ۱۰ گونه خارپوست شناسایی گردید که شامل ۵ گونه از خیارهای دریایی، ۳ گونه از خارداران، ۱ گونه از ستاره‌‌های شکننده و ۱ گونه از ستاره‌های دریایی است. پراکنش جمعیت خارپوستان در نیمه غربی جزیره به ‌دلیل نوع بستر، شیب زیاد و عمل امواج کم ‌تر از نیمه شرقی بود. از خارداران گونه Echinometra mathaei، از خیارهای دریایی گونه Holothuria leucospilota، از ستاره شکننده گونه Ophiocoma scolopendriana و از ستاره دریاییگونه multifloraLinckia به‌ صورت دائمی در منطقه مورد بررسی حضور داشتند و به‌ عنوان گونه‌های انحصاری جزیره معرفی گردیدند. نتایج تحقیق حاضر می‌تواند در جهت شناساندن هر چه بیش‌تر پتانسیل‌های بالقوه آب‌های خلیج فارس موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.