مقاله تأثیر مصرف خوراکی غلظت های مختلف کاروتنوئید ریزجلبک Spirulina platensis بر تخم و لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر مصرف خوراکی غلظت های مختلف کاروتنوئید ریزجلبک Spirulina platensis بر تخم و لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر مصرف خوراکی غلظت های مختلف کاروتنوئید ریزجلبک Spirulina platensis بر تخم و لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مصرف خوراکی غلظت های مختلف کاروتنوئید ریزجلبک Spirulina platensis بر تخم و لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر مصرف خوراکی غلظت های مختلف کاروتنوئید ریزجلبک Spirulina platensis بر تخم و لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات :۱۰
این پژوهش باهدف بررسی اثر غلظت و جذب طیف کاروتنوییدی حاصل از مصرف۵ دوز ۰، ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰%، جلبک Spirulina platensis درجیره غذایی ۴۵ عدد مولد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss ) به وزن ۷۵±1046 گرم و طول متوسط ۰/۶±46/5 سانتی متر با سه تکرار بر تخم و لاور آن ها در ۵ حوضچه آزمایشی به ابعاد ۱/۵×1×6 متر طی مدت ۹۰ روز درسال های ۱۳۸۹-۱۳۹۰ صورت گرفت. در خاتمه نتایج آنالیز واریانس و مقایسه میانگین دانکن تیمارهای مورد مطالعه نشان داد که تیمار حاوی بیش ترین مقدار غظلت جلبک اسپیرولینا با (۱/۲۸ میلی گرم در گرم) دارای حداکثر مقدار جذب کاروتنوئید تخمک بوده و کم ترین مقدار جذب آن نیز به میزان ۰/۳۹ میلی گرم در گرم در تیمار شاهد دیده شده و اخنلاف بسیار معنی داری بین تیمارهای فوق و اختلاف معنی دار بین سه تیمار ۲۰-۱۰% جلبک Spirulina platensis درجیره غذایی اختلاف معنی دار برقرار است (۰/۰۵>p). به علاوه بین تخم ولاروهای حاصل از مصرف غلظت های کاروتنوئیدی مختلف در جیره غذایی مولدین اختلاف بسیار معنی داری برقرار است (۰/۰۱>p). هم چنین میزان جذب طیف کاروتنوئیدی قابل مشاهده حاصل از مصرف Spirulina platensis در تخمک ها و لاروهای استحصال شده از غلظت صفر تا ۲۰% جلبک مصرفی از یک روند افزایشی متابعت می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.