مقاله مقایسه مدل مطلوبیت زیستگاه گوسفند وحشی(Ovis orientalis) با استفاده از روشENFA و MAXENT در استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه مدل مطلوبیت زیستگاه گوسفند وحشی(Ovis orientalis) با استفاده از روشENFA و MAXENT در استان مرکزی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مدل مطلوبیت زیستگاه گوسفند وحشی(Ovis orientalis) با استفاده از روشENFA و MAXENT در استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مدل مطلوبیت زیستگاه گوسفند وحشی(Ovis orientalis) با استفاده از روشENFA و MAXENT در استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مدل مطلوبیت زیستگاه گوسفند وحشی(Ovis orientalis) با استفاده از روشENFA و MAXENT در استان مرکزی :

تعداد صفحات :۱۳

استان مرکزی با دارا بودن کوه ‌های مرتفع زیستگاه مطلوب گوسفند وحشی است، به‌ طوری‌ که جمعیت ‌های قابل توجهی از گوسفند وحشی در زیستگاه ‌های استان مرکزی مشاهده می‌ گردد. MAXENT براساس حداکثر آنتروپی یا نزدیک به واقعیت و ENFA براساس توزیع نرمال می‌ باشد. با استفاده از روش‌ های تحلیل عامل آشیان بوم‌شناختی، حداکثر آنتروپی نقشه و مدل مطلوبیت زیستگاه گوسفند وحشی تهیه و با یکدیگر مقایسه گردید. نتایج مطالعه نشان می‌دهد در روش ENFA مساحت ۱۱۸۸۰۱ هکتار معادل ۸ درصد و ۴ فاکتور بوم‌شناختی نمایان‌‌گر ۹۳% از اطلاعات است. مقادیر ۱/۶۰۳ ویژگی حاشیه ‌ای کل و ۰/۲۲۹ تحمل پذیری نشان ‌دهنده تمایل گوسفند وحشی به مناطقی است که ارتفاع و شیب آن‌ ها بیش ‌تر از ارتفاع میانگین زیستگاه و تحمل پذیری کمی دارد. در روش Maxent مساحت ۱۶۹۸۷۸ هکتار معادل ۱۱ درصد از نیمه جنوبی استان مرکزی دارای زیستگاه مطلوب برای گوسفند وحشی می ‌باشد، در بین متغییرهای توسعه بیش ‌ترین اثرگذاری بر روی زیستگاه گوسفند وحشی مربوط به متغییر فاصله از شهرها (۲۰ کیلومتر) و کم ‌ترین مربوط به جاده‌ های مال‌ رو می‌باشد و از متغییرهای بوم‌ شناسی بیش ‌ترین تاثیرگذاری مربوط به شیب (۲۰ درصد) و کم ‌ترین مربوط به ارتفاع می‌ باشد. با مقایسه ROC مدل‌ ها مشخص گردید اعتبار مدل مطلوبیت زیستگاه با روش( Maxent (0/978 و با روش (ENFA (0/651 می‌ باشد،که نشان‌گر عملکرد بهتر روش Maxent نسبت به روش ENFAمی ‌باشد. بر این اساس پیشنهاد می‌ شود در مدل‌ سازی مطلوبیت زیستگاه حیات وحش از روش Maxent استفاده گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.