مقاله اثر تغذیه پوسته پسته بر روی آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‌های لیپیدی و پروتئینی خون در بره‌های نر نژاد فراهانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر تغذیه پوسته پسته بر روی آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‌های لیپیدی و پروتئینی خون در بره‌های نر نژاد فراهانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تغذیه پوسته پسته بر روی آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‌های لیپیدی و پروتئینی خون در بره‌های نر نژاد فراهانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغذیه پوسته پسته بر روی آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‌های لیپیدی و پروتئینی خون در بره‌های نر نژاد فراهانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تغذیه پوسته پسته بر روی آنزیم‌های کبدی، فراسنجه‌های لیپیدی و پروتئینی خون در بره‌های نر نژاد فراهانی :

تعداد صفحات :۱۳

این پژوهش با هدف بررسی اثر پوست پسته روی برخی از فراسنجه‌های خونی در بره‌های نژاد فراهانی انجام شد. تحقیق مذکور در بخش علوم دامی دانشگاه اراک انجام شد. پانزده بره نر در سه گروه پنج رأسی به­ عنوان گروه شاهد و گروه‌های آزمایشی در قالب طرح کاملاَ تصادفی انتخاب شدند و به­ مدت ۹۰ روز انجام شد. پوست پسته مرطوب در برابر نور خوشید خشک شد و سپس آسیاب گردید. مقدار پوست پسته در گروه شاهد، تیمار یک و تیمار دو به­ ترتیب صفر، ۱۲/۵ و ۲۵ درصد جیره را تشکیل می‌داد. نتایج نشان داد که بین گروه‌های آزمایشی و شاهد هیچ­ گونه تفاوت معنی ­دار بین متابولیت‌های خونی شامل گلوکز، آلانین آمینوترانسفراز، تری گلیسیرید، کلسترول، LDL، HDL، VLDL،BUN و آلکالین فسفاتاز مشاهده نمی ­شود. اما در آنزیم آسپارتات آمینوترانسفراز، آلبومین و پروتئین کل تفاوت معنی‌داری بین تیمار دو و سایر گروه‌های آزمایشی مشاهده شد (۰/۰۱>P). میزان مصرف ماده خشک با افزایش پوست پسته در تیمار دو به­ طور معنی ­داری کاهش یافت اما در تیمار یک اثر معنی­ داری بین گروه شاهد و تیمار یک مشاهده نشد. به ­طورکلی می‌توان نتیجه­ گیری کرد که با افزایش سطح پوست پسته به ۲۵ درصد، کاهش معنی‌داری در ماده خشک مصرفی مشاهده می ­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.