مقاله بررسی تنوع و تراکم پرندگان آبزی و کنار آبزی به منظور مدیریت تالاب صنایع فولاد به عنوان زیستگاه پرندگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تنوع و تراکم پرندگان آبزی و کنار آبزی به منظور مدیریت تالاب صنایع فولاد به عنوان زیستگاه پرندگان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع و تراکم پرندگان آبزی و کنار آبزی به منظور مدیریت تالاب صنایع فولاد به عنوان زیستگاه پرندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع و تراکم پرندگان آبزی و کنار آبزی به منظور مدیریت تالاب صنایع فولاد به عنوان زیستگاه پرندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع و تراکم پرندگان آبزی و کنار آبزی به منظور مدیریت تالاب صنایع فولاد به عنوان زیستگاه پرندگان :

تعداد صفحات :۱۸

تالاب صنایع فولاد یکی از مهم ‌ترین و بزرگ‌ ترین تالاب‌ های نیمه‌ مصنوعی استان خوزستان است که از لحاظ زیستگاه ماهیان، پرندگان آبزی و کنار آبزی دارای ارزش زیادی می‌ باشد و با توجه به اهمیت و ارزش‌ های ویژه بوم‌ شناختی پرندگان آبزی در مناطق تالابی، اطلاع از تغییرات مربوط به جمعیت ‌های گونه‌ های مختلف پرندگان و تغییرات آن‌ها نقش اساسی در کیفیت مدیریت این گونه مناطق دارد. بنابراین مطالعه حاضر با هدف شناسایی و مقایسه تراکم و تنوع پرندگان آبزی و کنار آبزی در نیمه دوم سال۱۳۸۷ به انجام رسید. در این پژوهش، شمارش پرندگان به‌ صورت ماهانه از مهرماه تا اسفند ماه سال۱۳۸۷ و به‌ روش “Total Count ” که روش پیشنهادی WI است، صورت گرفت. در این تالاب ۱۳ گونه پرنده آبزی و کنار آبزی متعلق به ۷ خانواده در طول دوره ۶ ماهه مورد مطالعه، شناسایی شد. نتایج به‌ دست آمده از درصد فراوانی خانواده‌ های پرندگان تالاب صنایع فولاد حاکی از آن است که در فصل پاییز خانواده یلوییان با ۳۳/۹۸% و در فصل زمستان، خانواده آوستیان با ۳۶/۷۸% بیش ‌ترین فراوانی را به ‌خود اختصاص داده اند. از سوی دیگر نتایج حاصل از کاربرد شاخص ‌های تنوع زیستی نشان می ‌دهد که مهر ماه از لحاظ تنوع گونه ‌ای شانون – وینر و سیمپسون (۰/۸۲۹، ۰/۶۵۷)، ماه‌ های مهر و آبان از لحاظ غنای گونه‌ ای مارگالف و منهیک (۰/۵۲۷، ۱/۶۰۴) و بهمن ماه از لحاظ شاخص ‌های یکنواختی کامارگو و سیمپسون (۰/۸۱۷ و ۰/۸۹۲) دارای بیش ‌ترین تنوع زیستی پرندگان آبزی و کنار آبزی در بین ماه‌ های مورد مطالعه بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.