مقاله تأثیر پربیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد، فلور باکتریایی و مورفولوژی روده در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر پربیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد، فلور باکتریایی و مورفولوژی روده در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پربیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد، فلور باکتریایی و مورفولوژی روده در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پربیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد، فلور باکتریایی و مورفولوژی روده در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پربیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد، فلور باکتریایی و مورفولوژی روده در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات :۱۳

پربیوتیک ­ها مواد غذایی غیرقابل هضمی هستند که از طریق تحریک رشد و فعالیت باکتری­ های موجود در روده اثرات سودمندی بر سلامتی میزبان دارند. علاوه بر این، گزارش ­های موجود اثر مثبت این افزودنی­ های جیره را بر عملکرد رشد نیز نشان داده است. تحقیق حاضر به ­منظور آگاهی از اثرات کاربرد مکمل پربیوتیکی فرمکتو بر عملکرد رشد، میکروفلور روده و ساختار روده در جیره ماهی قزل­ آلای رنگین­ کمان انجام گرفت. تعداد ۱۶۲ قطعه ماهی انگشت ­قد قزل ­آلای رنگین­ کمان با میانگین وزنی ۱/۸۳±19/06 گرم تحت ۳ جیره آزمایشی شامل ۳ سطح پربیوتیک فرمکتو (صفر، ۱ و ۲ گرم در کیلوگرم غذا) در سه تکرار مورد استفاده قرار گرفت. تعداد ۱۸ قطعه ماهی در هر مخزن(مجموعاً ۹ مخزن) به­ مدت ۱۰ هفته با جیره ­های آزمایشی تغذیه شدند. افزودن فرمکتو به ­طور معنی­ داری (۰/۰۵>p)شاخص­ های رشد مانند رشد ویژه و میزان افزایش وزن را کاهش و ضریب تبدیل غذایی را افزایش داد. استفاده از مکمل­ های فرمکتو سبب تغییر در جمعیت کل باکتری­ های روده شد(۰/۰۵>p). بافت پوششی روده نیز به ­طور معنی ­دار (۰/۰۵>p) تحت تاثیر استفاده از فرمکتو قرار گرفت. کاربرد فرمکتو سبب کاهش طول پرزهای روده شد و کم ­ترین طول پرزهای روده در سطح ۲ گرم فرمکتو مشاهده گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که فرمکتو علی ­رغم تأثیر قابل ملاحظه بر فلور و مرفولوژی روده، بر عملکرد رشد تأثیر چندانی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.