مقاله بررسی اثر کلم بروکلی (Brassica oleracea gemmifera L.) در جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی پارامترهای خونی کپورمعمولی ( Cyprinous carpio)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر کلم بروکلی (Brassica oleracea gemmifera L.) در جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی پارامترهای خونی کپورمعمولی ( Cyprinous carpio) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر کلم بروکلی (Brassica oleracea gemmifera L.) در جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی پارامترهای خونی کپورمعمولی ( Cyprinous carpio) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کلم بروکلی (Brassica oleracea gemmifera L.) در جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی پارامترهای خونی کپورمعمولی ( Cyprinous carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر کلم بروکلی (Brassica oleracea gemmifera L.) در جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی پارامترهای خونی کپورمعمولی ( Cyprinous carpio) :
تعداد صفحات :۱۷
این تحقیق به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف کلم بروکلی (۰، ۰/۲ ، ۰/۵ و ۱ درصد) بر پارامترهای خون شناختی، بیوشیمیایی و شاخص های رشد ماهی کپورمعمولی (Cyprinous carpio) انجام شد. در این تحقیق ۳۰۰ ماهی کپور در ۱۲ تانک فایبرگلاس ۴۰۰ لیتری (هر تانک شامل ۲۵ ماهی) با وزن متوسط اولیه ۰/۲۴±2/11 گرم به مدت ۸ هفته به میزان روزانه ۳درصد از وزن بدن مورد تغذیه قرار داده شدند. نتایج نشان داد، شاخص های رشد، نرخ کارایی پروتئین (PER)، شاخص وزن بدن (BWI)، کارایی غذا (EF) و نرخ رشد (GR) در همه تیمارها نسبت به گروه شاهد بیش تر بود اما تنها میزان نرخ رشد ویژه (SGR) در تیمار با ۰/۲ درصد کلم بروکلی تسبت به شاهد افزایش معنی داری نشان داد (۰/۰۵>P). در ارتباط با تعداد گلبول های سفید خون (WBC)، پروتئین کل و گلبولین (GLU) در تیمار با سطح ۰/۵ درصد از کلم بروکلی نسبت به سایر تیمارها و گروه شاهد افزایش معنی داری نشان داد (۰/۰۵>P). هم چنین، تعداد گلبول های قرمز خون (RBC)، هموگلوبین (Hb)، هماتوکریت (HCT) و ائوزینوفیل در همه تیمارها نسبت به گروه شاهد افزایش پیدا کرد اما این افزایش معنی دار نبود (۰/۰۵<P). در پایان می توان نتیجه گرفت که، به نظر می رسد که میزان ۰/۵ درصد کلم بروکلی در جیره غذایی کپورمعمولی، می تواند باعث بهبود شاخص های رشد و پارامترهای خون شناختی و بیوشیمیایی خون این ماهی گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.