مقاله تأثیر رنگدانه آستاگزانتین بر شاخص های رشد، رسیدگی جنسی و بقاء لاروهای ماهی فایتر(Betta splendens)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر رنگدانه آستاگزانتین بر شاخص های رشد، رسیدگی جنسی و بقاء لاروهای ماهی فایتر(Betta splendens) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر رنگدانه آستاگزانتین بر شاخص های رشد، رسیدگی جنسی و بقاء لاروهای ماهی فایتر(Betta splendens) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر رنگدانه آستاگزانتین بر شاخص های رشد، رسیدگی جنسی و بقاء لاروهای ماهی فایتر(Betta splendens)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر رنگدانه آستاگزانتین بر شاخص های رشد، رسیدگی جنسی و بقاء لاروهای ماهی فایتر(Betta splendens) :
تعداد صفحات :۱۳
در تحقیق حاضر تأثیر رنگدانه آستاگزانتین بر میزان رشد، رسیدگی جنسی مولدین و بقاء لاروها در ماهی فایتر (Bettasplendens) مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور، ۴۸ قطعه ماهی ۲ ماهه فایترتهیه گردید. سپس ماهیها (با نسبت جنسی۱: ۱ و متوسط وزن ۰/۲ گرم) در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار به میزان ۰(گروه ۱ یا شاهد)، ۵۰ (گروه ۲)، ۱۰۰(گروه ۳) و ۱۵۰(گروه ۴) میلیگرم رنگدانه آستاگزانتین در کیلوگرم جیره به مدت ۲ ماه مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج آزمایش نشان داد در ماهیان تغذیه شده با جیرههای غذایی حاوی رنگدانه آستاگزانتین، هرچند ضریب تبدیل غذایی در پایین ترین میزان خود قرار داشت؛ اما میزان رشد در گروه تیمار و شاهد در سطح (۰/۰۵<P) معنی دار نبود. با این وجود رسیدگی جنسی در گروه تیمار زودتر رخ داد (۰/۰۵>P). هم چنین در گروه شاهد، رسیدگی جنسی و تخمریزی صورت نگرفت. درحالی که ماهیانی که با جیره غذایی حاوی این رنگدانه تغذیه شدند؛ در بازه زمانی دو ماهه تخم ریزی کردند. ماهیان گروه ۴ در سطح (۰/۰۵>P) دارای حداکثر بقاء لاروی بودند. در مجموع با توجه به خواص تغذیهای رنگدانه آستاگزانتین، رسیدگی جنسی و بقاء لاروهای حاصله، استفاده از این رنگدانه در رژیم غذایی لاروهای این ماهی باحداقل میزان ۵۰ میلیگرم رنگدانه در کیلوگرم غذا توصیه میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.