مقاله بررسی تاثیر عصاره استویا (Stevia rebaudiana bertoni) بر رشد و مقاومت کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر استرس ناشی از تراکم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر عصاره استویا (Stevia rebaudiana bertoni) بر رشد و مقاومت کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر استرس ناشی از تراکم دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عصاره استویا (Stevia rebaudiana bertoni) بر رشد و مقاومت کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر استرس ناشی از تراکم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عصاره استویا (Stevia rebaudiana bertoni) بر رشد و مقاومت کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر استرس ناشی از تراکم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عصاره استویا (Stevia rebaudiana bertoni) بر رشد و مقاومت کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر استرس ناشی از تراکم :
تعداد صفحات :۲۱
در این تحقیق افزودن عصاره استویا به غذای ماهی کپور معمولی در تراکم های مختلف و تاثیر آن بر روی رشد، بقا و مقاومت این ماهی در برابر استرس ناشی از تراکم مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور۷۲۰ قطعه بچه ماهی کپور با وزن متوسط ۱/۱۲±12/84 گرم به صورت تصادفی به ۴ تیمار، هر تیمار در سه تکرار، تقسیم گردیدند و تیمارهای آزمایشی با عصاره ppm)2000 و در سه تراکم ۳، ۵ و ۱۰ کیلوگرم در مترمکعب) و هم چنین جیره شاهد فاقد عصاره استویا تغذیه شدند. ماهیان به مدت ۶۰ روز تغذیه و در انتهای دوره شاخص های رشد شامل فاکتور وضعیت، درصد رشد ویژه، نرخ رشد نسبی، افزایش وزن، افزایش طول، ضریب تبدیل غذایی و هم چنین بازده پروتئین و کارایی غذا بین تیمارها محاسبه گردید. مقایسه تیمارهای استویا در هر تراکم با شاهد در همان تراکم نشان دهنده برتری پارامترهای استویا در مقایسه با شاهد بود. مقایسه بین تیمارهای تحت درمان با استویا در سه تراکم ۳، ۵ و ۱۰ کیلوگرم در متر مکعب با یکدیگر نشان دهنده برتری پارامترها در تیمار استویا با تراکم ۳ کیلوگرم در مترمکعب در پارامترهای وزن نهایی (۲/۳۳±27/95 گرم)،طول نهایی (۰/۵۸±12/70 سانتی متر)،طول استاندارد (۰/۶۲±10/30 سانتی متر)، طول چنگالی (۰/۵۸±11/16 سانتی متر)، افزایش وزن (۰/۶۴±15/77 گرم)، افزایش طول (۰/۲۲±2/43 سانتی متر)، نرخ رشد نسبی (۰/۰۰۶±0/15 درصد)، نرخ رشد ویژه (۰/۰۷±1/38 درصد)، بازده پروتئین (۰/۰۱۱±0/68)، کارایی غذا (۰/۰۱±1/78 درصد) در مقایسه با ۵ و ۱۰ کیلوگرم در متر مکعب بود و در تمامی پارامترها تیمار ۱۰ کیلوگرم در مترمکعب کم ترین کارایی را نشان داد (۰/۰۵>p). مجموع نتایج بالا نشان می دهد که گیاه استویا سبب بهبود شاخص های رشدی در شرایط تراکم می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.