مقاله مطالعه اثرات محدودیت کیفی خوراک و طول مدت پروار بر فاکتورهای خونی بره های نر پرواری نژاد افشاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه اثرات محدودیت کیفی خوراک و طول مدت پروار بر فاکتورهای خونی بره های نر پرواری نژاد افشاری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات محدودیت کیفی خوراک و طول مدت پروار بر فاکتورهای خونی بره های نر پرواری نژاد افشاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات محدودیت کیفی خوراک و طول مدت پروار بر فاکتورهای خونی بره های نر پرواری نژاد افشاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات محدودیت کیفی خوراک و طول مدت پروار بر فاکتورهای خونی بره های نر پرواری نژاد افشاری :

تعداد صفحات :۱۳

در این تحقیق به ‌منظور بررسی اثرات محدودیت کیفی خوراک و طول مدت پروار بر فاکتورهای خونی بره ‌های نر نژاد افشاری، ۲۱ راس بره سه ماهه در سه گروه به ‌صورت تصادفی تقسیم شدند و کلیه گروه‌ ها پس از طی ۲ هفته دوره آمادگی و خوراندن داروی ضدانگل و دریافت واکسن آنتروتوکسمی آماده انجام آزمایشات گردیدند. گروه اول به ‌عنوان شاهد از روز اول آزمایشات با جیره پروار تغذیه شد. گروه دوم پس از ۳۰ روز با جیره پروار تغذیه گردیدند و گروه سوم طی ۵۰ روز اول آزمایش، صرفا ًبا کاه و یونجه تغذیه شده و سپس با جیره پروار تغذیه گردیدند. وزن‌ کشی هر ۲ هفته یک ‌بار انجام گردید. نمونه‌ های خون از هر گروه در روزهای ۳۰، ۴۵ ،۹۰ و ۱۲۰ به‌ منظور بررسیNEFA ، BHBA و BUN انجام شد. نتایج نشان می‌دهد که در پایان دوره، تفاوت آماری معنی‌ داری (۰/۰۵<p) در خصوص فراسنجه‌ های خونیNEFA ، BHBA و BUN مشاهده نگردید. درخصوص افزایش وزن روزانه و وزن پایان دوره نیز گرچه در طول دوره تفاوت ‌هایی در افزایش وزن روزانه مشاهده شد ولی وزن پایان دوره تیمارها تفاوت معنی ‌داری نداشت از این ‌رو با اعمال پنجاه روز محدودیت و در نتیجه مصرف کم ‌تر خوراک و کاهش کیفیت آن در روزهای محدودیت، در این گروه عملکرد اقتصادی بالاتری وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.