مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز (Caspicum annum) بر فاکتورهای رشد و نرخ بازماندگی ماهی‌ زبرا (Danio rerio)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز (Caspicum annum) بر فاکتورهای رشد و نرخ بازماندگی ماهی‌ زبرا (Danio rerio) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز (Caspicum annum) بر فاکتورهای رشد و نرخ بازماندگی ماهی‌ زبرا (Danio rerio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز (Caspicum annum) بر فاکتورهای رشد و نرخ بازماندگی ماهی‌ زبرا (Danio rerio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز (Caspicum annum) بر فاکتورهای رشد و نرخ بازماندگی ماهی‌ زبرا (Danio rerio) :

تعداد صفحات :۱۲

این تحقیق به‌منظور بررسی سطوح مختلف پودر‌ فلفل (Caspicum annum) در جیره غذایی ماهی زبرا (Danio rerio) بر شاخص‌های رشد و بازماندگی انجام شد.۲۲۵ قطعه بچه‌‌ماهی زبرا (میانگین وزن اولیه ۰۰۵/۰±02/0 گرم) در ۱۵ آکواریوم ۶ لیتری به‌طور تصادفی (۱۵ قطعه در هر تکرار) تقسیم شدند. در این تحقیق ۴ تیمار غذایی، یک تیمار شاهد و برای هر تیمار ۳ تکرار در نظر گرفته شد. تیمارهای غذایی با افزودن سطوح مختلف پودر فلفل (۵/۲، ۵، ۱۰و ۱۵درصد) به جیره شاهد تهیه شد و بچه‌ماهیان به‌مدت ۵۶ روز با جیره‌‌‌‌‌‌های آزمایشی تغذیه شدند. دمای آب در طول دوره ۳±22 درجه سا‌نتی‌گراد و pH برابر با ۳/۰±8/7 اندازه‌گیری شد. در پایان آزمایش، شاخص‌های رشد شامل افزایش وزن بدن (WG)، نرخ رشد روزانه ‌(DGR)، نرخ رشد ویژه (SGR)، درصد افزایش وزن بدن (%BWG)، ضریب تبدیل غذایی (FCR)، شاخص وضعیت (CF) و بازماندگی بررسی شد. هیچ تفاوت معنی‌داری در میان تیمارها از نظر شاخص‌های رشد مورد‌ بررسی و بازماندگی وجود نداشت (۰۵/۰<p)، اگرچه بیش‌ترین میزان افزایش وزن و عملکرد رشد در تیمار ۵ درصد پودر فلفل مشاهده شد (۰۵/۰<p).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.