مقاله ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی پروتیئن های همولنف میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponenes)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی پروتیئن های همولنف میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponenes) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی پروتیئن های همولنف میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponenes)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی پروتیئن های همولنف میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponenes)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی پروتیئن های همولنف میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponenes) :

تعداد صفحات :۱۷

امروزه با توجه به اهمیت آنتی ­اکسیدان­ های طبیعی در پیشگیری از بیماری­ های قلبی و عروقی و نیز سرطان­ ها، گرایش به استفاده از ترکیبات طبیعی زیست فعال افزایش یافته است. این تحقیق، بر روی ۲۲۰ عدد میگو رودخانه ­ای شرق جمع ­آوری شده طی بهار سال ۱۳۹۴ از آب­ های دریای خزر صورت گرفت. جمع ­آوری همولنف از جنس­ های نر و ماده به صورت مجزا به ­کمک سرنگ انسولین از ناحیه شکمی انجام شد. پس از جداسازی پروتئین ­ها، فعالیت ضدباکتریایی آن­ ها به ­روش انتشار چاهک در آگار بر روی ۵ سویه باکتریایی مورد بررسی قرار گرفت. هم ­چنین خواص آنتی ­اکسیدانی آن نیز به روش ­های مهار رادیکال­ های DPPH، هیدروکسیل، پراکسید هیدروژن و قدرت احیاکنندگی اندازه ­گیری گردید. بیش ­ترین و کم ­ترین هاله بازدارندگی با قطرهای ۰/۲±18/27 و ۰/۱۴±10 میلی­ متر در کشت باکتری ­های Vibrio cholerae ogava و Escherichia coli مشاهده شد. اثر ضدباکتریایی همولنف بر علیه سویه­ های باکتری­ های مورد مطالعه اختلاف معنی­ داری را نشان دادند (۰/۰۵>p). بیش ­ترین فعالیت مهاری رادیکال ­ها ی DPPH، هیدروکسیل و نیز قدرت کاهندگی برای همولنف جنس نر در غلظت ۱۰۰ میکروگرم بر میلی ­لیتر به ­ترتیب برابر با ۸۸/۲، ۵۷/۶ و ۲۹/۲ درصد به ­دست آمد و کم ­ترین فعالیت مهاری رادیکال­ های آزاد در همولنف جنس ماده ثیت گردید به ­طوری­ که اختلاف معنی ­داری در میزان فعالیت مهاری DPPH و قدرت کاهندگی در دو جنس نر و ماده با یکدیگر مشاهده شد (۰/۰۵>p). نتایج تحقیق حاضر نشان داد که پروتئین ­های همولنف از توانایی مهار رادیکالی و آنتی ­باکتریایی مناسبی برخوردارند و در صورت کار آزمایی بالینی می ­تواند جهت مصارف دارویی و مکمل غذایی مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.